Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
Solar Eclips #30 üzenetére
Oké, tehát az átlagusernek akkor a limitált OS kell nagyon gyors SoC-pel. Nekem jó lesz a gyenge hardver asztali OS kombó
-
balaaazs
senior tag
válasz
Solar Eclips #27 üzenetére
Annyiban akkor pontosítok: kényelmetlen a fájlkezelés
Az igaz, mindent meg tudtam én is csinálni amikor egy megpróbáltam teljesen kiváltani, de az átláhatóság és kényelem nem összehasonlítható egy win, vagy macos-el.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Solar Eclips #26 üzenetére
Nem tudom hogy jön ide a MacOS, én az iPadOS-ről beszéltem, az iPadon az fut. Ott pedig problémás a fájlkezelés, ami mondjuk erősen limitálja a használhatóságot. Webes használatra rengeteget kell konvertálnom, összefűznöm, létrehoznom, szerkesztenem, ezeket nem akarod a felhőben csinálni. Illetve lehet, hogy te igen, de én nem. Meg a VS code-ot se lehet így nagy élvezet használni. Csak két instant példa, hogy miért alkalmatlan számomra munkára.
-
balaaazs
senior tag
válasz
Solar Eclips #23 üzenetére
Azért ez sztem nem igaz, átlag usernek is fejlettebb és kényelmesebb fájlkezelő kell mint amit egy iPad nyújtani tud (és mondom ezt alapvetően apple beállítottsággal)
-
Dave™
nagyúr
válasz
Solar Eclips #23 üzenetére
De akkor minek az M1, ha ennyire átlagfelhasználóról van szó? Gyorsabban fut a facebook? A Surface sorozat gyakorlatilag egy notebook, még Linuxot is tehetek rá, és nincs semmi OS limitáció, a hardver meg nagyon sok mindenre elég. Miért jó egy bitang erős hardver, amit az OS szolgáltatásai fognak vissza?
-
Dave™
nagyúr
válasz
Solar Eclips #21 üzenetére
Az átlag facebookozik meg youtube-ozik, arra elég bármi. Ellenben egy sima fájlkezelés már problémás, ergo nagyon nem tudja kiváltani a teljes értékű OS-t. De, amúgy fejlesztek is rajta, meg tervezek, meg konvertálok, mindent, amit egy számítógéppel szoktam. Ezekre bőven elég a vérszegény m3-8100Y, viszont az iPadOS meg kevés, tehát szuper, hogy erős az M1, csak nem nagyon tudnám használni.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Solar Eclips #18 üzenetére
Hardverben lehet, de a Surface-re felteszek egy Ubuntut és mindent meg tudok vele csinálni, amit akármelyik másik gépemen. Az m3-8100Y alig limitál bármiben is, amire én egy számítógépet használok, ellenben az iPadOS borzasztóan limitált minden téren. Éppen ezért semmi értelme összevetni a kettőt.
-
balaaazs
senior tag
válasz
Solar Eclips #18 üzenetére
Teljesitmenyben egyetértek, az iPad sokmindenre képes. Viszont az OS a valóságban még messze áll attól, hogy ki tudjon váltani egy normál gépet. Tapasztalatból mondom, volt egy próbám erre fél éve kb.
-
balaaazs
senior tag
válasz
Solar Eclips #9 üzenetére
Alapból nem értettem soha a surface mániát... persze jó dolog, hogy tabletelni lehet, de a sima win sztem erre nem jó. mondjuk én a touch screent sem szeretem a sima laptopokban
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Mobil flották
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- EAFC 26
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ideapad 110 / i3-6100u/ 4-8gb ddr4/ 500gb Hdd/ működő akku
- Dell Latitude 5520 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / 4G ProSupport garancia 2026-ig! A++
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős Multimédiás Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- hp omen 15
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest