Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
balaaazs
senior tag
válasz
Solar Eclips
üzenetére
Annyiban akkor pontosítok: kényelmetlen a fájlkezelés
Az igaz, mindent meg tudtam én is csinálni amikor egy megpróbáltam teljesen kiváltani, de az átláhatóság és kényelem nem összehasonlítható egy win, vagy macos-el. -
balaaazs
senior tag
válasz
Solar Eclips
üzenetére
Azért ez sztem nem igaz, átlag usernek is fejlettebb és kényelmesebb fájlkezelő kell mint amit egy iPad nyújtani tud (és mondom ezt alapvetően apple beállítottsággal)
-
balaaazs
senior tag
válasz
Solar Eclips
üzenetére
Teljesitmenyben egyetértek, az iPad sokmindenre képes. Viszont az OS a valóságban még messze áll attól, hogy ki tudjon váltani egy normál gépet. Tapasztalatból mondom, volt egy próbám erre fél éve kb.
-
balaaazs
senior tag
válasz
Solar Eclips
üzenetére
Alapból nem értettem soha a surface mániát... persze jó dolog, hogy tabletelni lehet, de a sima win sztem erre nem jó. mondjuk én a touch screent sem szeretem a sima laptopokban
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen monitort vegyek?
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nintendo Switch 2
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az igaz, mindent meg tudtam én is csinálni amikor egy megpróbáltam teljesen kiváltani, de az átláhatóság és kényelem nem összehasonlítható egy win, vagy macos-el.