- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
sto1911 #1686 üzenetére
multiballnál nem látom csak a két alsó kart
amúgy nekem bejön a tábla. Hiába tudom hogy semmi mással nem érdemes foglalkozni csak a romulus-al, mégis a küldikre hajtok folyamatosan
Az extra ballt a combóval lehet megcsinálni jól tudom? Mennyit kell lőni és hogy?"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
válasz
sto1911 #1671 üzenetére
teljesen tudatos volt legalábbis a Romulus kigyűjtése és a golyó lövöldözése. Aztán csak azt vettem észre, hogy az egyik golyó eltűnt, meg a 170 millióm van
na az nem tudom hogy történt mert csak a két kart láttam annyira figyeltem. De mondom az a golyó annyira ment, mintha soha nem akarna lemenni. (kár hogy ennyire hülye vagyok, hogy nem kapcsolom ki azt a qrva beragadót
)
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
válasz
sto1911 #1661 üzenetére
a leírásból úgy vettem ki, hogy a golyó lövésével forgatod, de csak oldalról (fenti karral) lőhető meg.
Mondjuk nekem még nem sikerült, de 100m-ról indulva még így is elég bőkezűnek tűnik a többihez képest"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
cor
őstag
válasz
sto1911 #1655 üzenetére
hát ha tényleg 100at ér az az egy dolog akkor picit átgondolatlan lett a pontozás, ha küldiknél ilyen pár milla a jutalom
eltűnt a focis? beléptem steambe s látom h frissít a pinball, belépve meg nem találni csak a hűlt helyét, fura
...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
chris0000
őstag
válasz
sto1911 #1564 üzenetére
igen utólag már rájöttem és most már az 1080p is elérhető.
a leírásról annyit,h próbáltam a table guide szerinti "Raising The Multipliers" részt kijátszani amit lucas kane is írt #1551.nehéz meglőni és kigyűjteni az oldalt lávő 3 szorzót.utána a periszkóppal kell meglőni a bal oldalt lévő "left outlanet",onnan pedig a villógó/hiányzó szorzót.de csak 500.000-et adott.
elég kinlódos,h minden sikerüljön.ezt próbáltam kivágni a videóból és minél rövidebb idő alatt kijátszani.[ Szerkesztve ]
-
cor
őstag
-
cor
őstag
válasz
sto1911 #1467 üzenetére
jahogyja azt hittem itt is van olyan
nem tudom h jönne-e csak arra írtam h sztem már nem fognak ebbe belepiszkálni
viszont a legtöbb esetben a végigjátszással jönnek az extra pontok is, (pasha 3x ment végig, SWep csak 1x, de az nehéz is
, marvel Ave is 1+)
sztem eredeti nem lesz ebben, vagy van egyáltalán?
eredetire ott lenne a VisualPinball, néha macerás de teljesen jó, én eddig azzal nyomtam...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
cor
őstag
válasz
sto1911 #1465 üzenetére
tanulság, ne olvasd el a guideot
melyik az a fejjel lefelé játékrész, ill sw portáló golyó?
igen sztem is a kamra a nehéz lövés, ill ahogy írtad veszélyes is, de hát kell a végigjátszáshoz az is, sajnasztem ezekhez nem fognak már nyúlni, max az fx3ra
...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
cor
őstag
válasz
sto1911 #1404 üzenetére
hát nem tudom, én úgy vettem észre h csak akkor aktivizálódik ha szélen megy ki az érzékelőnél, középnél meg ha villog a shootagain (erre még nem jöttem rá h mi adja, de kilövés közben ugyan úgy whip felirat villan fel )
viszont az animációs küldik elég nehezek már, amikor lőni kell vele ott abszolút nem tudom mire kéne célozni, ráadásul ha bal ütővel ütöm fel rengetegszer azzal nyit h "miss" mert már lövésnek veszi (elég idióta ötlet volt ütő billre tenni a lövést , miért nem volt jó a szokásos kilövés-lövés párosítás
)
-
cor
őstag
válasz
sto1911 #1312 üzenetére
csak 2,3M mint a képen is látszik
már csak thor-spinnerrel kellett volna pár pörgetés h bejöjjön a hulk vs thor, s utána jöhetett volna a második megahipermultiball, de hát csak volnagtome
1,3,5,9 , de a pasha 1. már játékidőn túl volt[ Szerkesztve ]
-
cor
őstag
válasz
sto1911 #1274 üzenetére
hát egyelőre csak sejtéseim vannak, mi mit csinál, de pl h. a közép mikor meg miért forog el az abszolút homály, vagy hogy CaptAm mikor tűnik el egyből kilövés után közép lyukban, máskor meg nem
szóval sok itt a talánynem t'om mélységnek lehet-e nevezni mikor színes rágógumikkal kell játszani
-
cor
őstag
válasz
sto1911 #1272 üzenetére
szép volt, de bocsi
mert vmelyik idiot "randomizert" tett a az összes rugó/labdakilövős részhez -.-
ami Ave-, első nap még látványos s jópofa volt még, az azóta már idegesítő lett
minden villog ész nélkül, de h ezekből melyik lenne fontos, hát azt találd ki, vagy ahogy nálam (is) van, egyszer csak elindul vmi
ami kitűnik az a BW quinjet multiballja, azt normálisan megvilágítja h ide lődd
Vasember röpdös ész nélkül nehogy lásd a golyót..meg ha Thor-os akkor ő is
a kickback ha nem Sólyomszem golyó, akkor elég macerás összehozni, erre még jön az h szépen fellövi a rámpára hátha onnan megkapod köténybe
viszont a ballsave az nekem tetszik, elég sokáig van, s minden golyónál külön isHa jól vettem ki akkor vmennyire a filmet próbálná követni, akárcsak az SW asztal
-
cor
őstag
válasz
sto1911 #1189 üzenetére
ha nem nézzük csak a saját overallját akk is kevés (az a 2mrd első az hihetetlen, azt sztem berobotolta bal felső ütővel
)
most toltam egy nem rossz kört, igaz ultimot nem tudtam legyőzni, s kaptam érte vmi kemény 60M s ehhez kellett legalább 3/4 óra játékidő..ezt akárhogy számolom kevés...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
föccer
nagyúr
válasz
sto1911 #1135 üzenetére
No, akkor ezen már lehet, hogy játszani is fogok
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
cor
őstag
válasz
sto1911 #1051 üzenetére
míg nem írtad fel se tűnt ez a 11+1 felirat..
ami gusztustalan inkább az a minimális idő (a scene-khez, kickbackhez) ill. ahogy képes viselkedni a golyó oldalt...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
föccer
nagyúr
-
maross
nagyúr
Koszi, #21, kb 1.45-re saccolnam idoben. De meg lehet nezni, Overallnal gorgovel lehet tekergetni. 10. hely még nem annyira elrugaszkdott a masfel milliardjaval, de hat az elso a 41-gyel..cöh..embertelen
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
maross
nagyúr
ilyen hozzaallasal ezer forint lesz
. 4 ora van még hatra, szerintem nem jatszottam annyit osszesen a captain america asztalon.
szerk: hazudtam, 4ora 9perc. Jo ez a stat, itt van még par erdekesseg:
64jatek, ebbol 15ot befejeztem be
2 extra ball, yess.
1 tilt
25 balls saved
39% adhesivex started
0% archives win[ Szerkesztve ]
-
maross
nagyúr
Akkor ezt még kivarom, butasag lenne tultolni
. Engem nem szeret ez a tabla..ahhoz kepest hogy 13-18millios bonuszokat ad minden quest, borzaszto keves ez a 100millio koruli eredmeny amit produkalunk.
-
maross
nagyúr
Ennyire futotta ;(. De a Captain America heten harom dijazott lesz
For the record:
Okt27-Nov3, Epic Quest verseny dijazasok1. Maross - Captain America asztal
2. Ratbag/Marmonkanna - Captain America asztaleladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Új hozzászólás Aktív témák
lo BevezetoA versenynek vege, koszonjuk a figyelmet . Erre tessek faradni, sto1911 kollega atvette a stafetabotot.A...
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Horgász topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest