- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- gerner1
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Mindenki tudja, hogy jutalékból élnek. De ez még nem jelentheti azt, hogy rossznak is kell lennie a szolgáltatásnak. Ettől még működhetne normálisan. Viszont az is igaz, hogy ettől még érdemes meghallgatni egy-egy termék kínálatukat. Hiszen vannak saját termékeik, amik jobbak lehetnek azoknál, mikor csak úgy besétálsz egy bankba. Viszont még mindig az ügyfélnek kell okosnak lennie, és megismernie a kockázatot, nyereséget, az előnyöket, hátrányokat. Az ügynöktől tuti nem kap automatikusan megfelelő tájékoztatást.
-
Aprósólyom
addikt
Én is jártam hozzájuk képzésre, egészen addig, míg be nem kerültem egy külön kis csoportba, ahol csak managerek voltak, meg 1-2 újonc velem együtt. (Azért kerültem arra az oktatásra, mert a nagy csoportos képzés időpontja nem volt alkalmas.) Azóta tudom, hogy se alacsony, se magas szintű managereknek lövésük sincsen a valódi pénzügyi tanácsadáshoz. Az egész OVB csak termékeladásról (befektetés, hitel, stb...) szól. Halkan jegyzem meg, gyanítom minden hasonló cégnél így van. Valójában más nem is nagyon érdekli őket, sőt le is szarják. Egy valami számít nekik, a jutalék, a számok. Kitűznek egy jutalék célt maguknak és azért küzdenek. Nem az elégedett ügyfél a cél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Üdv mindenkinek!Ki hallottam már az OVB-ről? Valakinek valami tapasztalata velük? Esetleg csinálta hosszabb távon, vagy...
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Nyaralás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest