- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Azért amikor házhoz megy a futár, és meg kellett adnod a számlaszámodat, neved, lakcímed meg mindent, akkor szerintem nem mernek az emberek okoskodni, hogy akkor téglát adok fel, mert 100%-ban beazonosítható a feladó. Nem úgy mint egy postán, hogy egy hajléktalant megkérnek, hogy adja fel a csomagot..
-
Doze
aktív tag
De azért az is nonszensz, hogy garit akar a használt kártyára. Jó persze, ha jóként adja el akkor legyen jó... de a fent linkelt ügyből nem derült ki hogy mikor halt be a kártya. Azért ezt a kockázatot valamilyen szinten be kell vállalni vásárlóként... nem ipon ez vagy pcx.
Nézzetek hülyének én nem veszek használt elektronikai cuccokat, ha kell akkor veszek gagyibbat de ujjat, vagy spórolok.... lehet nagy szegénység van ebben az országban, de ki van fordulva magából a használtpiac. Ki akartam vágni a szemétbe a 7 éves laptopomat, mert haldoklott... valami hülye nem 20eért elvitte??
, mondom ez kész. Mikor 7 éve is 89e volt újonnan..
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!