Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fel
addikt
válasz
psycroptic
üzenetére
Amint az egyik kollégával folytatott privát eszmecsere után kiderült, a wot fórumos tank nézegető topikban egyik verzió sem olyan, mint az általam használt...
Feltöltöttem az enyémet: [link]. Ez jó lesz, és az Indien Panzeres képet alapul veheted a beállításokhoz. Tank Option fül, majd a Tank Mesh opciókból a Collision-t kattinsd be. -
Napfénysüti
nagyúr
Jó elemzés lett.

Mondjuk nálam egyelőre marad a P2. Ja és menjél majd Janóval pár Pershinges kört!

-
joergie
őstag
Annyit fűznék hozzá, hogy 14k/19k freexp nélkül nem érdemes nekiállni, mert vagy a lánctalpat rárakod, és a már előre kifejlesztett 88as tigris ágyút mellé, vagy ugyszint a kifejlesztet tigriságyú utáni 9est fejleszted ki freexpből, de ha nincs freexp, a vk36 ágyúját kell használni, ami tier8ba finoman szólva karcsú, 10k xp-t azzal kigirndelni lehetetlen.
-
myckey
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
ó a kurva élet,má megint mellé lőttem.....ez a vaksi személyzet

------------------
hát emberek,azt tapasztaltam,hogy a skillek nem érnek semmit

-
Fel
addikt
Az alap torony lövegpajzsát gondolom:
A második torony azért durcább páncéllal rendelkezik:
(Ja, és Type 58 volt az, nem?)
marked one94: Nyugodtan. A következő íráshoz meg szerezd be a WoT Tank Viewert.
-
myckey
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
én se figyelhetek mindenre

na arra viszont kíváncsi leszek,hogy a skillek milyen hatással lesznek majd a negatív dolgokra
-
marked one94
őstag
válasz
psycroptic
üzenetére
Köszönöm

A nyelvtanommal vannak gondok, de remélem idővel kevesebb hibám lesz

Fel: Köszi

Lehet nem erős, de képes pattintani. Valamelyik nap bl-9-et simán elnyelte, csak lestem
Ezt a képet nem lenne gond ha beraknám?és köszi a hibákat neked is.
emre: Az lehet, de a menetbeli pontossága nem sokat fog javulni. Látótáv az igen ha lecserélem a dolgokat, az ammo meg tuti ilyen érzékeny marad.
Ha van rá igény akkor még pár tankról dobhatok össze ilyet
és köszönöm a hibákat majd legközelebb jobban figyelek. -
emre
veterán
"- menetközben pontatlan
- látótávolság
- ammo rack sérülés"Majd ha nem csak a javítás lesz a legénységen valószínűleg megváltozik a véleményed.
(#2) Fel
A pershing lövegpajzsát is átlőttem 136 pennel, igaz közelről. (type59-el) -
Fel
addikt
Jó kis írás lett. Kellően tömör, nem terjengős.
Az IP-ről: Nekem a lövegpajzsa nem tűnik acélosnak. Nem egyszer megesett már, hogy lazán keresztüllőtte a D-25T is.. A Pershing ebből a szempontból sokkal jobban működik.
A "collision" modellen látszik is, hogy legjobb esetben is csak 130 + 45 mm a lövegpajzs és a torony nyújtotta együttes páncélvastagság.És az is, hogy -10° a max negatív függ. kitéríthetőség.
Egy kis kozmetikázásra szorul:
Pár helyen ki lehet használni a magas dpm-et. -- Utolsó kép fölötti bekezdésben.
4 fős legénység van benne -- Az írás végén.
Még annyi, hogy szerintem nincs benne rádiós. Commander, gunner driver, loader. És a parancsnok rádiózik.
-
psycroptic
őstag
Köszi az ismertetőt! Faszányos lett!

A védett szó az kettő t és nem piszkálódásból mondom...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest