- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
monti0222w #11 üzenetére
Elsősorban Xiaomi. A H8 is nagyon tetszik, de az főként külsőre. Van azért benne egy pár dolog ami miatt még nem vettem meg. Most volt igen jó áron az eDigiben, de nem tudtam mégsem rászánni magam, pedig 21 ezer volt a kedvezmény a 4/32 és 2 év hazai gari. Aztán lehet, hogy veszek majd, de most kivárok. Addig is olvasgatom a H8 tapasztalatokat. Az első szériából meg soha többet nem veszek, egyik gyártótól sem, mióta a Meizu-nál már megtettem.
(#12) tibcsi0407
Meglátjuk.(#15) arn
Nem a telefon a lényeg? Ha kijön egy újabb, akkor ami eddig jó volt az már nem jó? Igazából neked nem is az a lényeg, mennyire megfelelő a számodra, hanem, hogy mutogasd, "ez a legjobb".
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 8 GB-os ASUS TURBO RTX 2080 SUPER EVO - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest