Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Én a sajét készülékemről tudok/szeretnék csak nyilatkozni. Lumia 650
A kamaera jó, az anyaghasználat is jó, a dizájn szuper, az összeszerelés minősége egy fokkal lehetne jobb is. Flottában vettem, nem volt sokkal több, mint a 640. Ennyiért nem nagyon találtam nekem tetszó androidos készüléket. 90-100 körül mártalálnék, 130-ért főleg, de nem 50-ért.Hardveresen meg attól függ, melyiknek. A 640 nem mondható drágának, a 650 nem tudom, boltban mennyibe kerül, állítólag az túl van árazva. 75-ért lehet, hogy én sem vettem volna meg. A 950 130 körül van asszem, azt nem tartom túl drágának. Persze hw-ben az oneplus meg ezek verik azt is. És amikor az kijött, az OS még bugos volt, és azóta is tartja magát ez a legenda, hogy szar az OS. Pedig azóta sokkal stabilabb, jobb, stb.
Ha otthon használod a telefont dokkolóban, akkor ott gondolom a töltés is megoldott.
Ha tartalomfogyasztásra kell, plusz pár dolog, akkor simán elég a telefon is. Renderelni, meg kódot fordítani, meg sok más felhasználásra továbbra is ott a PC. A PC teljes kiváltása telefonnal még odébb van, egy ideig tuti nem lesz mindenre UWP.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ikea LIVBOJ + 3D nyomtatott tartó
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Infinity by Harman 65W gyorstöltő, töltő, adapter - Új, bontatlan
- Eredeti Xiaomi 120 wattos gyorstöltő szett dobozàban fix àras !!!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest