- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
nyisziati #54 üzenetére
Van egy géped, amin szívtál valamivel. Nekem meg van egy szkennerem, amit MS oldalon utoljára XP-n lehetett használni, már W7-en sem ment. Linux alatt meg driver telepítése nélkül megy. Most én is írhatnám, hogy mekkora trágya a Windows. Remélem érted a hasonlatot...
6 gépen dolgoztunk a cégnél 8 órában, Mint és Ubuntuk voltak. Felraktuk őket, aztán mentek.
Idehaza most azzal szívok, hogy az AMD driverének egyes beállításai Win10 alatt olyat okoznak, hogy egy kép betöltésekor (a win10 saját képnézegetőjével) 1-2 másodpercre megáll az egér is, aztán megy tovább. Mindegyik rendszernek megvannak a maga szépségei...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest