Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
nyisziati
üzenetére
Van egy géped, amin szívtál valamivel. Nekem meg van egy szkennerem, amit MS oldalon utoljára XP-n lehetett használni, már W7-en sem ment. Linux alatt meg driver telepítése nélkül megy. Most én is írhatnám, hogy mekkora trágya a Windows. Remélem érted a hasonlatot...
6 gépen dolgoztunk a cégnél 8 órában, Mint és Ubuntuk voltak. Felraktuk őket, aztán mentek.
Idehaza most azzal szívok, hogy az AMD driverének egyes beállításai Win10 alatt olyat okoznak, hogy egy kép betöltésekor (a win10 saját képnézegetőjével) 1-2 másodpercre megáll az egér is, aztán megy tovább. Mindegyik rendszernek megvannak a maga szépségei...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Asus ROG Strix Scope Deluxe /DE/Red switch/
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi