Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Garry84: Sumák aprós?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
nyisziati #54 üzenetére
Van egy géped, amin szívtál valamivel. Nekem meg van egy szkennerem, amit MS oldalon utoljára XP-n lehetett használni, már W7-en sem ment. Linux alatt meg driver telepítése nélkül megy. Most én is írhatnám, hogy mekkora trágya a Windows. Remélem érted a hasonlatot...
6 gépen dolgoztunk a cégnél 8 órában, Mint és Ubuntuk voltak. Felraktuk őket, aztán mentek.
Idehaza most azzal szívok, hogy az AMD driverének egyes beállításai Win10 alatt olyat okoznak, hogy egy kép betöltésekor (a win10 saját képnézegetőjével) 1-2 másodpercre megáll az egér is, aztán megy tovább. Mindegyik rendszernek megvannak a maga szépségei...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
nyisziati #49 üzenetére
Az emberek kb. 10%-a eldönti, hogy mit szeretne. A maradék meg használja azt, amit kap. Ha gyári bloat progikkal teli Win10-es lapotopot lassú hdd-vel és kevés rammal kap 100e forintért, akkor azt fogja használni. Ha az iskolában csak letolják a Wordöt meg az Excelt mert sietni kell a tananyaggal, akkor meg azt. Ha a pubg csak Windows alatt megy, akkor meg megint azt...
Te lecserélted a telódon a romot CM romra. Mit gondolsz, hány ember tudja mi az a CM rom és hogy többnyire lehet romot cserélni a telefonokon? Pont ugyanaz a helyzet...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
nyisziati #32 üzenetére
Most 1 teljes évig csak Linuxon dolgoztam, mint C++ / QT / beágyazott hw fejlesztő és látom, hogy mennyivel több lehetőséget ad egy Linux by default mindenre a munkában. A kommentjeim egyrészt ilyen tapasztalatok alapján születnek, másrészt meg használok Windowst is bőséggel, így azt az oldalt is átlátom.
Amúgy annyira Linux fan / fanboy vagyok, hogy le merem írni ezt: MS oldalon a Windows 7-et szerettem használni mert egyszerűen jó rendszer volt és sajnálom, hogy nem azt a vonalat vitték tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- iPhone topik
- Battlefield 6
- Autószerelők, autószerelés
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Peugeot, Citroën topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mini PC
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest