Hirdetés
- droidic: Safe Mode az agyban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Yézi: "Új" gépház
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
Igen, lecseréltem. csak közben nem akarom megmondani az embereknek, hogy konzumidióta birka, aki MIUI-t használ.
(#51) Dave™: hosszútávon azért tudják az emberek, mi a jó. Azért a Linux-szal még mindig sok szívás van. Jelenleg nekem sem megy a 16-os Ubi, mert a legutolsó frissítésnél valami a grafikus kártyánál elmihálylódott, és az újratelepítés se segített. Viszont az XP még mindig vígan elvan...
(#52) hunluki : lásd eggyel föntebb. ELVILEG jó lenne a Linux, de a gyakorlat a sok kis hülyeséggel rácáfol. Hidd el, nem rosszindulatból írom, de 2009 óta Linuxozok (Ubival és Fedorával), és Windows alatt a negyedét nem nyeltem, mint ezek alatt.
(#53) Bici: értem én az iróniát, és meg is hagyom nektek ezt a rendszert. Eleget küzdöttem már vele. Sh4dow egyszer be is szólt, hogy "nem is akartad ezt annyira". Lehetséges. De valahogy a windows akkor is kezesebb volt hozzám (khm, kb. az elmúlt ~28 évben végig). Sőt, az Android is, pedig valahol az is egy Linux fork - csakhát amögött ott áll egy multimilliárdos vállalat, amelyik a kezem alá dolgozik. És így még a CM (ill. már Lineage)fejlesztése is könnyebb (nekem meg könnyebb felrakni...)
-
Apollyon
Korrektor
Nekem meg személy szerint jobban tetszik már a win10, mint a win7. Van 1-2 gyerekbetegsége a win7-nek, amit a 10-es már kinőtt. A sok, még mindig jelenlévő hibáit is figyelembe véve.
Persze én nem fejlesztek rajta, csak mind enduser használom a 10-est (melóban win 7 is van), de már gyorsabb hdd-n is a win10 a 7-nél.A frissítések, hát az mondjuk gáz, de én azt megoldottam manuálisra. Az viszont bejön, hogy sok program telepítgetéstől sem lassul szénné a rendszer egy idő után, mint azt a korábbi dózok tették, azaz vége a folytonos újratelepítésnek. Az egyik gépre 3 éve raktam fel, és azóta flawless ez a része.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Diablo IV
- VR topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- droidic: Safe Mode az agyban
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.17.)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi