Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
macko20
őstag
Vele párhuzamosan készült Ő alu-ból csinálta de nem indult be a folyamat,pedig vmennyi vákuumot sikerült létre hozni benne,az biztos h segítettük egymást a hűtők készítésében ,tapasztalat csere ,hűtő csere-bere,stb
A Veletech-en 2013-ban látható volt(#1) Hieronymus Köszi.
(#3) Feketelaszlo Ez egy prototipus ,rengeteg dolog előtérbe került a készítésnél,amit a Rev.2-nél majd felhasználok
-
Feketelaszlo
senior tag
Ez olyan komoly sufnituning, ami előtt leborulok!
Igazából nem is vagyok benne biztos, hogy mi látható a képeken (pl. hogy mi az Istennyila az a kicsapó lángcsóva a szelepnél), de az efféle kísérletezgetésnek mindig is nagy támogatója voltam. Azt mondjuk kétlem, hogy túl tartós lesz az a fél mázsa hűtőborda fellógatva arra a rézkorlátra, s mindezt a szegény alplapra terhelve - én mindig is a klasszikus léghűtés híve voltam - de ettől függetlenül le a kalappal. Nekem eszembe nem jutott volna ilyen őrültséget kitalálni.
-
dfdfdf
őstag
Azt a kur*a egez ez mi állat már szab.tam elbújhat mögötted.
Hogy csináltál heat pipeot? -
Hieronymus
veterán
Ez tetszik, nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ez a hűtő környezeti légmozgás nélkül,teljesen passzívan működik!Töltet 15 ml desztillált víz.Mit is látunk egyen:A...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest