- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
A profit mindenek előtt, avagy vegyél szerver oprendszert, ha nagy a hálózati igényed. Nos eddig oké, beszerzek egy szerver oprendszert
A profit mindenek előtt?
Amikor Te "ráknyszerülsz", hogy "beszerezz" egy szerver operációs rendszert, abból az MS-nek nem sok haszna fog származni feltételezésem szerint. Ez bizony üzleti felhasználásra készült, cégeknek. Nem seed-szervernek. A 2-300 torrent meg minden, csak nem normális felhasználás. Ez nem power userség, hanem valami egészen más
.
-
Dave™
nagyúr
Nem is szerverkörnyezetbe szánták. De mivel neked biztosan elengedhetetlen a server 2008 használata, ezért valami komolyabb alternatíva után kell nézned.
(Egyébként meg sohasem értettem miért jó otthon nem munkaállomásra, hanem kiszolgálóra szánt operációs rendszert futtatni, utána meg fórumokon kérdezősködni, hogy ez meg az miért nem megy és hogyan oldható meg. Gondolom az túl kommersz, így könnyebb kitűnni. Sikerült. Edd meg amit főztél.)
-
Dave™
nagyúr
Rossz a kérdőíved, a 9-es pontnál abba is hagytam, elsősorban a stílusa miatt. Lehet, hogy csak vicces, vagy jó fej szeretnél lenni, de:
Meg szoktam kérdezni, hol kell bekapcsolni a számítógépet
Tuti kircsi vagyok, vördben meg aztán pláne, és tudom, hogy hol van az "any key"
El tudok készíteni egyszerű táblázatokat, egyszerű leveleket.
Rutinos felhasználó vagyok
Power User
Értem a hálózati protokollok működését
Az Oprendszer forráskódjába is belenyúlok, de nem biztos, hogy működni is fog...
Az Oprendszer forráskódjába is belenyúlok, és biztos, hogy működni fog.
Fejből javítom a vinyón a Partíciós táblát
A számítógép ÉN vagyokAmíg ilyen kocka szlenggel fogalmazol, a kockákon kívüli normális emberektől ne várj értékelhető eredményt - márpedig ha jól értelmeztem, a kiírás a teljes hazai számítógép-használati szokások feltérképezésére irányult. Amennyiben ilyen ambiciózus terveid vannak, ennek megfelelő minőségű kérdőívet készíts.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PR-Telecom
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mobilinternet
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Interactive Brokers társalgó
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Logitech g29 váltóval
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged