- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
Az eneloop akukkal felemás a tapasztalatom.
Előtte sima nimh akukat használtam kb 4 - 4,5 évig. Télidőben ritkábban nyáon pedig gyakrabban használtam őket. Melette voltak még más akuk mp3 lejátszóba asszony fényképezőgépébe. A saját tapasztalatom hogy inkább az idő számít mint az hogy hányszor töltjük őket. Persze intenzív használat melett ez nem feltétlenül igaz.
Nagyjából fél év leforgása alatt megadta magát az összes. Mármint lyan értelemben hogy nagyobb terhelésnél olyan feszültség esésé volt hogy azt hitte a fényképezőm, hogy lemerültek, pedig nem. pl a gyerek távirányítós autója igen erős fogyasztó és azzal vígan eljátszott csak úgy söpört az ebédlő burkolatán.Aztán helyetesítendő vettem néhány eneloop akut. 8db 2000mah -s standard -et és 4db 2500mah. Nos nincsennek meg 4 éve csak 1,5 de 3 db már nem igazán jó olyan felemás (ipcl -el leheltem beléjük életet meglátjuk mennyit bírnak még). Mennyire őrzik jobban a kapacitásukat nem tudom, letesztelni sem igazán tudom hogyan kéne. Érzésre nem jobbak egyáltalán mint a sima nimh akuk. Úgyhogy az áruk miatt én hagyományos 2700 -as akukat fogok a legközelebb venni. 2-3 hónapra eltéve majd még 2-3-400 fényképet még mindig ki lehet sajtolni így is belőllük, nagyjából ezt hozták a 2500 -as eneloop -ok is. CSak 2-3k val drágább egy 4db -os szett.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Microsoft Outlook topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- YouTube
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest