Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
Feltettem a legújabb bétát, a 1605-ös build-ot.
Jól muzsikál ez is, semmi változást nem vettem észre.undefined
-
caizzz
senior tag
-
picur220
veterán
PING JAVÍTÁSA:
átviteli seb. előnyben:Az átviteli sebességnél a ping is jobb lett...
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
"Egyszerre csak az egyik mehet, mármind a seb.növelés, meg a ping javítás közül?"
Igen, csak egy."Amúgy hány Mbps-os a neted?"
Változó, mert szar az előfizetésünk.
Most:"Egyébként sztem a firefox az egyik leglassabb böngésző..."
Ez volt a legostobább kijelentés, már ne haragudj.[link] - Olvasd el.
Valami nagyon bétát próbálhattál ki..
Eddig én mindenkinek a Firefoxot ajánlottam, és mindenki le volt döbbenve rajta, hogy milyen jó, gyors, és okos.Pl.: Ha áram szünet van, és mentés nélkül kikapcsol, és újra bekapcsolod, akkor a Firefox automatikusan visszatölti a korábban beírt adatokat, és SEMMI sem veszett el, egy betű se!
Gyakorlatban: Ha mondjuk most írok, és lecsapja a biztosítékot, visszakapcsolom, és nem kell újból előröl kezdenem leírni.Mellesleg olyan kiegészítők vannak, hogy a többi böngésző megirigyelné..
Most nem sorolom fel, de a beépített YouTube letöltéstől kezdve, a témákig, scriptek blokkolása (reklámok), stb..undefined
-
picur220
veterán
Egyszerre csak az egyik mehet, mármind a seb.növelés, meg a ping javítás közül?
Amúgy hány Mbps-os a neted?Egyébként sztem a firefox az egyik leglassabb böngésző...
[ Szerkesztve ]
-
Én rájöttem mit kell használni. Az új 3.6b5 Firefoxot. Hihetetlen, de érezhetően gyorsabb, mint a jelenlegi "stabil", és a 20 kiegészítőből csak kettő nem megy vele (IETab és Screengrab).
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Én olyan 2 hete használom legálisan, a legújabb beta (nekem még a 97-es volt ez, de már van 99-es) oldotta meg a problémákat, aranyat ér!!!!!!!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
caizzz
senior tag
pont arról van szó, hogy ha netezni is tölteni is szeretnél egyszerre (me aztán nem mindegy, hogy 9,5 Mbit vagy 10? bazz ) akkor ez felhasználástól függően irányítja a forgalmat, kezeli a sávszélességet. Neked nem kell manuálisan ki be kapcsolgatnod a utorrentet, esetleg belassítani. Ne legyél már ilyen értetlen, szerintem simán átlátható, hogy mi tud ebben praktikus és hasznos lenni.
(bár én mint mondtam nem használom, nekem fixen limitálva van a torrentem, és így jut sávszél mindig a böngészésre - bár a ping ilyenkor rémes, de kit érdekel, ráérek)
[ Szerkesztve ]
marakujás kőbányai
-
mephi666
nagyúr
használom én is a cfosspeed-et, mert a kedves fájbernetnél általában este 6-8körül irgalmatlan sz@r szokott lenni már a ping... hétvégén pedig még rosszabb előtte 6-800ms-es ping is előfordult elég gyakran (izgalmas így frageket gyűjteni, hogy majdnem 1másodperc a késés), mostanában max 100-150-ig megy fel... (igaz, hogy ez is nagyon ótvar, de ha rááll az ember, akkor meg lehet szokni) már várom a napot, hogy lejárjon a meghosszabbított szerződés és verem a fejem a falba, hogy hülye fejjel náluk maradtam... március közepéig még bő 2hónap szerintem nem rossz program, ártani nem árthat... max használ... vagy csak talizmánként díszíti a tálcát
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
qdak
addikt
Szerinted, ha mondjuk van egy 10 Megabit/s-os netem, és elkezdek torrentezni, és mondjuk el is éri azt a 10Mbit/s-os letöltési sebességet, cFos nélkül, hogy fogsz normális sebességgel internetezni?
na de akkor ha netezel már nem is szed ennyivel, erröl ennyit, tölcs éjjel aztán kész
ludsimon értem h mit mondasz csak nem hiszem el a 2 közt különbség van :Gföleg ezzel vanank gátlásaim:
....prohardver.hu 6,32 | 3,23
.............port.hu 6,52 | 2,43
.........idokep.hu 3,56 | 7,14 (Itt szerintem pillanatnyilag túlterhelt volt az időkép)
...........index.hu 23,02 | 16,18
.........google.hu 0,87 | 0,67[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
ludsimon
veterán
(#12) ludsimon:
"Ez a program a forgalmat irányítja, mint például egy jól beállított közlekedési lámpa.
Gyakorlatban pedig ez úgy néz ki, hogy torrentezik az ember, és mellette vígan meg tudja nézni a leveleit, nem kell fél órát várni mire betölt egy oldal."Ezen nem tudom mit nem lehetett megérteni.
A leg primitívebb módon magyaráztam el, hogy mindenki megértse..undefined
-
caizzz
senior tag
Amikor eléri a max sávszélt a torrented, és te épp mondjuk netezni szeretnél (a böngésző portján lekérés megy) akkor a cFos limitálja a lekérés és az adatátvitel idejére (míg az oldal betöltődik pl) a torrentkliensednek adható max sávszélt. Az eredmény: a letöltésed kis mértékben lassul ideiglenesen, viszont bngészni is tudsz. Mindezt automatikusan.
Nem olyan szar, 1-2 megás neteknél ha töltesz, és nem adsz max limitet a torrentnek, akkor iszonyat gány már netezni közben.
Én nem használom a programot, de jó beállítás esetén megkönnyítheti az ember életét.
(az persze egy sületlen hülyeség, hogy a netedet gyorsítja, mert arra max a szolgáltatód képes )
[ Szerkesztve ]
marakujás kőbányai
-
qdak
addikt
szoval te zat mondod ha Szerinted, ha mondjuk van egy 10 Megabit/s-os netem, és elkezdek torrentezni, és mondjuk el is éri azt a 10Mbit/s-os letöltési sebességet, cFos nélkül, hogy fogsz normális sebességgel internetezni?
rgo ha szedsz max sávszéleségen, de megy ez a c'fos akkro tudsz netezni rendesen jönnek az oldalalk ?pár mp alat ? nekem ez erös
na de mindegyஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
qdak
addikt
sztem meg tökmindegy mien progit használsz ha 10megás neted van akkro is csak 10 es marad nem fog gyorsabb lenni a FOS spídtöl
vagy mutas rolla képet nekem akkor ? ha anyira okos vagyஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
ludsimon
veterán
"a mérési eredményekkel meg a z a baj h ugyanaz az oldal nem mintid ugyananyi idő alat jön be"
Érdekes, én akár hányszor újratöltöttem üres cache-el, ugyan annyi idő alatt töltött be +- 0,5mp-el.
"nekem a véleményem h kötes gyorsab netet ha gyorsabban akarsz böngészni torrentezni stb"
Ha Te mondod...
Olyan "okosságokat" mondasz, hogy az már fáj.Szerinted, ha mondjuk van egy 10 Megabit/s-os netem, és elkezdek torrentezni, és mondjuk el is éri azt a 10Mbit/s-os letöltési sebességet, cFos nélkül, hogy fogsz normális sebességgel internetezni?
Teljes mértékben ugyan ez lesz, hogy persze, gyorsabban letölt, de viszont ugyan úgy mondjuk az index.hu betöltéséhez kell 1 perc, mert nincsen rendesen "irányítva a forgalom".
[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
Ez az, én nem tudom honnan vette qdak, hogy ez sebességnövelő lenne, de valamit nagyon félreolvashatott...
Sehol nem írnak ilyet, legfeljebb félre értelmezte a mondatot.
Ez a program a forgalmat irányítja, mint például egy jól beállított közlekedési lámpa.
Gyakorlatban pedig ez úgy néz ki, hogy torrentezik az ember, és mellette vígan meg tudja nézni a leveleit, nem kell fél órát várni mire betölt egy oldal.undefined
-
Armahun
addikt
Ez nem sebességgyorsító program, hanem forgalom optimalizáló.
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
qdak
addikt
hát igen meg modjuk ha pl: prohardverre rányomok le7 10 böl 10 szer másidő alat tölt be, speedtest megint csak oylan amilyen van h 5 megásnak méri a 15 ös netem utána bedobok 1 torrentet az meg jön 15 el ...
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
qdak
addikt
nem akarok rosszat de sztem eza progi anyit ér mint mia a nevében is ben van :I
a mérési eredményekkel meg a z a baj h ugyanaz az oldal nem mintid ugyananyi idő alat jön be, régebben én is játszottma vele, nekem a véleményem h kötes gyorsab netet ha gyorsabban akarsz böngészni torrentezni stbஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Daweee
őstag
Nem tudtam hogy ez ilyen hatással van a weblapok betöltési sebességére
Eddig ha CS-ztem benyomtam a pinget, de amúgy adatátvitelen használtam... Ma is okosabb lettem -
zoo8800
veterán
Azt nem írtad, milyen beállításokat használjunk ez a bejegyzésed címe, csak ez kimaradt
De úgy látom, érdemes kipróbálni.rip and tear, until it is done
-
ludsimon
veterán
Remélem tudtam segíteni másokon is.
undefined
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Kuponkunyeráló
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külpolitika
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM