- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
demmark53 #24 üzenetére
Tekintse meg aktáját, akár javítson is bele, kedve szerint! Mindenki a maga dokumentumának kovácsa. A formális logika mellett az
#23Armagedown, írásképre való igényesség is elengedhetetlen, input téren minimum ilyen esetekben, de mint tudjuk az outputtal együtt jár A Szint. Nem mindenkit tudok sajnálni... -
demmark53
csendes tag
Nagyon kell vigyázni, már mindenkinek kiadják magukat a csalók... [link]
-
Armagedown
őstag
Szerintem aki ezt a bejegyzést elolvassa, nem okoz gondot neki azt megállapítani, hogy ez egy csaló SMS.
A laikusoknak pedig tényleg nem árt elmagyarázni, hogy mi az adathalászat. -
-
Hintalow
senior tag
A bankos vhising hívások mellett ezek az sms csalások futnak még nagyon mostanság. Jól példázza, hogy mennyire sokakat károsítanak meg ilyennel, hogy már a metrón is láttam reklámplakátokat, amik erre hívják fel a figyelmet.
-
Samus
addikt
Nyugodtan kiegészítheted a bejegyzést a Netflix mellett a Posta és a DHL nevével is, lassan napi szinten kapok onnan is spam-et. A hivatkozott címek sokszor nevetségesek (a képeden lévőkhöz hasonló), a telefonszám pedig mindnél más. Általában külföldi, de nem egyszer magyar (Telekom) számról is kaptam.
-
erer1000
őstag
valszeg úgy hogy pénzt kértek volna azért hogy ejtsék az ügyet, mert a magyar ember tudjuk hogy olyan bizalmatlan a hatóságokkal kapcsolatban, hogy fél, hogy hiába nem követett el semmit, de mi van ha ennek ellenére rá kenik az egészet, és bepánikolva inkább fizet minthogy bizonygassa hogy ő semmi ilyet nem tett
-
Somatom
veterán
Túlságosan függnek az emberek az elektronikától. Ha egy ilyet komolyan vennék, akkor sem űrlapokat töltögetnék, hanem bemennék a rendőrségre. A pedofília túl komoly vád az űrlapozáshoz. Mellesleg pont az a bibi, hogy az emailezéshez is. Egyébként meg, ha komoly, akkor mi garantálja, hogy megkapom azt az email -t?
-
Xaels
félisten
Ez még nem is annyira meredek... Nekem kamu rendőrségi papírt küldtek emailben amiben pedofíliával vádolnak, pecséttel meg mindennel.
-
-
Klaus Duran
senior tag
Én már február végén kisírtam magam. De mostanság megint rákapcsoltak. Unicredit-nél meg apám bankkártya adatait nyúlták le. Szerencsére azt az 1500-t is visszaadták amit sikerült használniuk.
-
törölt tag
Ezt a szart év elején valamikor napi szinten küldték nekem is, mindig más számról. Aztán abbamaradt, majd jött ugyanez csak OTP-vel, egyszer, és azóta semmi. Remélem, hogy így marad.
-
törölt tag
Netflixest még nem láttam, viszont futárcéges, pl: DHL keringett pár hete is.
Mondjuk a sok haszontalan szemét helyett a híradásokban, ezeket rádióban, tvben lehetne felvilágosítani. Minél kevesebben esnek bele, annál jobb, főleg a mai telefon nyomogatós ocd miatt.. nálam telon pl több energiát igényel elutasítani bármilyen bejövőt, mint kinyomni/törölni..
-
Hieronymus
veterán
Én megkönnyítem mindenki dolgát. Küldjétek el a belépésé adataitokat és én ingyen ellenőrzöm a fiók állapotát.
A hozzászólás nem minősül üzleti ajánlatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Kuponkunyeráló
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari