Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergejly
aktív tag
El vagyunk árasztva tévékkel!

-
csakzolcs
tag
Jó teszt volt, ám de vannak hiányosságok.
-amikor egy alkalmazást mutatsz be, ne 1 másodpercig mutasd,hanem rendesen, össze vissza lépkedsz.
-örülnének a nézők, ha nem csak az előre telepített programokat mutatnád be, hanem azt amit valóban használnak a felhasználók (facebook,messenger,instagram,youtube gyorsasága.)
-a felvétel minősége szörnyű, sötét, a kamera rossz, ha ezt a videós vonalat akarod folytatni akkor bizony be kell fektetni egy jó kamerába.Az út amin haladsz jó, viszont ezekkel a hiányosságokkal kezdeni kellene valamit!

-
Viktor77
titán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Samsung Galaxy Alpha.
-
maser
tag
Nem rossz, de elég drága ahhoz képest, hogy kompakt.
-
Rodi 4.80
senior tag
OMG!!! ( a többit nem írom le mert kitiltanak megint pár órára)
-
ADAM1337
nagyúr
Írásos tesztet légyszíves.
Nagyon lassan beszélsz, javasolom hogy gyorsíts illetve hamarabb szedd össze a gondolataid, mert így a néző elveszti az érdeklődését.(Ez a jővőre is jó tanács), sok az üresjárat és ö-zés.
Sajnos én se bírtam végig nézni, 2percig bírtam.De hajrá annyira azért nem vagy Bone123.

-
->Raizen<-
veterán
Az egyetlen gyártó aki gondol a kis kezű emberekre!

-
Zsidaaj
tag
4,6 colos kijelző de csak hd?? ez hangzik el, nem 4k-s ez is?
-
-
hemaka
nagyúr
Nalad nem laggol a hatso kamera kepe? En kaptam egyet cegtol, de valami borzalmas volt. Kicsereltettem, de a helyzet nem valtozott.
-
KAMELOT
titán
Összes mobil már ugyan az, semmi különbség nincs közöttük csak az ár, kamera meg a kiejlző!
-
SUPREME7
őstag
Már-már mobilarena minőség.
Legalábbis ha azt nézem, hogy a kamera 90%-ban nem a telefonra fókuszált, illetve olyan bone123 féle 1 mondat 2 perc, és az se tartalmaz sok lényeges infót, kb a specifikáció ismételgetésén kívül. Meg nem ártana normális, természetes fényviszonyok között, nem asztali lámpa fénynél videózni, utána meg full sötétben.
Tudom, csináljak jobbat...
Csak sajnos nekem a Sony nem küld telefont tesztelni

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)