- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
superecneB #39 üzenetére
Azért a rally és utcai változat között van különbség.
Mind motor, mind szerkezetben. Bukócső, stb.
-
válasz
superecneB #31 üzenetére
Szívesen. Hát pedig annyival mész, nem 60-al és érzed a sebeséget. De persze nem egyenseben, hanem kanyarban. Majd 2 évig játszottam vele, tudom.
u.i-ra: Ez a baj, hogy ahhoz hasonlítod. Nem szabad. A valóság meg a játék két különböző dolog. Nem kövezlek meg érte, csak nem szabad hozzá viszonítani, még ha próbálták valósághűre is készíteni a játékot.
Az LFS-t nem tudom, kb 30 percet játszottam vele. -
válasz
superecneB #28 üzenetére
Nem? Akkor nem tudsz vele játszani... Azért mert nem mosódik 240-nél, az egy dolog... Amúgy meg szálj bele egy kanyarba 50-el, és 65-el. Akkor majd érzed a sebességet, meg a különbséget autós és autós játék között.
Igen érezhető. Játszottam online rallyt és nem volt mindegy, hogy melyik kanyarba mekkora sebességgel, milyen ívben mentél... Egyszó mint száz, kérdezz meg még emberkéket akik aktívan játszanak és ők is elmondják hogy lehet benne érezni a sebességet... -
A legjobb rally játék amit kiadtak pc-re. G25-el 540 fokon toltam kormány váltóval. Hát valami félelmetes mennyire jó az a játék.
Azt hiszem össze kell rakni a kormányt meg a játékot. Egy kis csapatás kell úgy érzem.
JColee:Ha G25 kormánya lötygött, ott akor más bibi van. Nekem nem lötyög. Amúhy minden login van egy kis holt játéka, még a G25-nek is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Életem második kormánya: Logitech MoMo Racing Force Feedback. Életem első kormányát nagyon régen...
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Gurulunk, WAZE?!
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest