Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabipaci
őstag
válasz
Falconmaster #482 üzenetére
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Falconmaster #88 üzenetére
Tudom én, de a kollégának 2 billentyűzete is rossz volt... Én is szeretem a Logitechet, ilyen hangfalam és billentyűzetem van.
-
Egon
nagyúr
válasz
Falconmaster #102 üzenetére
A bill. kiosztás témáján kár lenne most vitatkozni (már csak azért is mert ha jobban megnézed, a fenti cikkben a billenttyűzetek (ugye top termék a logitechnél) normális magyar kiosztással és magyar feliratokkal rendelkeznek szóval van ilyen is, olyan is (lehet régebben nem volt még, most már egyre prominensebb a magyar, mint európai piac)
Nézd, egyrészt a felsőkategóriás (high-end) Logitech keyboard-ok (G15, Illuminated stb.) nincsenek honosítva (ez az összes felsőkategóriás bill-re igaz); ami honosítva van (max. felső-középkategória), annak meg elcseszett a kiosztása (Home, End stb.). Másrészt régebben pont hogy volt normális honosítás: a kb. 5 éve több mint 30K-ba kerülő Cordless Desktop MX kombómból volt honosított...
De teljesen megértem az érveidet, igazából senki nem mondta hogy tömjénezni kellene a logitechet - vannak más cégek is akik hasonlóképp korrektül járnak el (talán még ennél is korrektebbül... ), de sajnos nem ez az általános és megszokott. Pedig lehetne...
Ezt aláírom, tökéletesen igaz. Khaal is jól összefoglalta a lényeget.
-
Egon
nagyúr
válasz
Falconmaster #92 üzenetére
A high-end billentyűzetek magyarországi felvevőpiaca olyan szűk, hogy szimplán nem éri meg azért a pártíz (esetleg párszáz) darabért külön gyártatni magyar feliratosakat. Ilyen egyszerű a dolog. Ciki, de ez van.
Azért ezt nem jelenteném ki ilyen határozottan. Kb. egy évvel ezelőtt. két bp-i MediaMarkt-ban is elfogyott az Illuminated Keyboard (nem hiszem hogy három darabot tartanának készleten), írták a fórumon. Inkább a magyaros birkaszellem (igénytelenség?) az oka: sajna a fizetőképes kereslet 95%-a megveszi így is, akkor minek erőlködjenek? Ha ignorálnánk a billentyűzeteiket, szvsz több esély lenne a honosításra (vagy legalább ha minden potenciális vásárló megtette volna azt amit én: írt volna a Logi hazai képviseletére (ami mellesleg igen jól el van dugva a neten, mármint a konkrét e-mail cím...).
Jah, és mégvalami: a Genius hazai képviseletének valamely kompetens tagja nyitott itt egy topicot, ahol a mindenféle problémával kapcsolatban lehet írni, kérdezni (magyarul...), amire válaszolnak is, segítőkészen. A Logitech mért nem tud ilyet?!? Annyira azért ne essünk hasra előttük... (Ettől függetlenül, nem tartom jó minőségűnek a Genius termékeit, ergo nem is vásárlom őket).
Új hozzászólás Aktív témák
lo Kis történet arról, hogy milyen az igazi "support" egy komoly vállalatnál.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tudományos Pandémia Klub
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest