Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
Hüledezem!
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
mephi666
nagyúr
van még azért pár hasonló... pl:
"születésed napja vagyon,
tarka kutya f*sson nyakon"egyébként szilveszterkor találtam egy frappánsat, ami megint kicsit bunkó stílusú, de azért szerintem belefér és tetszett:
"sül a malac, zsírja fröcsög,
boldog új évet, te k*csög""Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
nem_tom
őstag
Elvetemült egy forma lehet.
-
kenwood3
addikt
ezt már én is kaptam köszöntőül és még 1 jó pár ilyet
Mi az az ekezet dragasag??
-
localhost
Közösségépítő
Azért én a szó igazi értelmében sǝggbe rúgnám vagy orrba verném, ha valaki engem így köszöntene.! Biz'isten!
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Csemike
aktív tag
Születésed reggelén én köszöntselek, ne más,
Egyik szemedre vakulj meg, a másikra meg ne láss. -
félisten
Megható.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
maláj
addikt
egyre "szebbek" kerülnek napvilágra
-
atom87
aktív tag
Nekem tetszenek az ilyen köszöntők.
Kawasaki z1000
-
localhost
Közösségépítő
Erre mondják, hogy kulturális különbségek. ű
Én nem, sőt láthatólag azon is felháborodtam, ha egy ismerősömet így köszöntik.
Én ezt 0% -ig sem tartom tréfásnak, jópofának, viccesnek, kedvesnek, menőnek, coolnak, zsírnak, lájkosnak... hogy mondjam még ?¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
Ne adj olyan mondatokat a számba, amiket én nem mondtam, a kulturális különbség egyszerű fogalom, kinek-kinek más az értékrendje!
"... a kulturális pluralizmus támogatása a társadalomban, a különböző kultúrák békés egymás mellett élésének segítése, a kultúrák, nemzetiségek közötti problémákra való megoldás nyújtása..."¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
Kulturális eltérőségről beszéltem - te meg kulturáltsági különbözőséget értettél alatta . Nagyon nem ugyanaz!
-
föccer
nagyúr
Lehet az a baj, hogy túl sok, normális köszöntöt hallottál már saját részedre. Ebből adódóan nem veszed a "cool" dolgokat "coolnak". Hozzá teszem teljesen egyetértek a hozzáállásoddal. A jóízlésnek is van határa.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
Zolás
addikt
-
Móci
addikt
Hát, ennek szerintem én sem örülnék...
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest