- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mumia
csendes tag
Érdekes módon, amikor férfi szereplő van bodybuilder alkattal ábrázolva posztapok világban, akkor senki sem követel rá magyarázatot.
Abby-t meg egyébként nem is testépítőről, hanem egy crossfit-es csajról mintázták.
Seattle-ben meg adott volt az edzési lehetőség, szóval ez csak sima kifogás a begyöpösödöttek részéről. A vicc az egészben, hogy ezek valszeg ugyanazok az emberek akik mindig sírnak, hogy vékony csajok férfiakat győznek le játékokban.
-
Moby
veterán
Nem, az egy szándékos vágás volt. Az első kiadott trailer egyértelművé tette, hogy Joel nem él. Ezt le is írtam akkor* (gyak szándékosan elspoilerelte az ND), de akkor még azt gondoltam, hogy a két rész között hal meg, és a második rész Ellie bosszújáról szól. Ez többé-kevésbé be is jött. Sőt, jobb lett volna, ha így történik, ha csak sztoriként utalnak rá, mert ahogy kiírták a második részből őt, azt szerintem méltatlan a karakterhez, és az első részhez is.
/*olyan volt a rendezés, hogy üvöltött belőle, hogy Joel nincs ott fizikailag: nem lépett bele a pocsolyákba, stb
//amúgy nem nagyon értem mit keresel egy ilyen nagyon durván spoileres leírás és topik közelében, ha még nem ment végig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest