- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
én használni akarom, nem pedig b*szkódni az önkényesen variált "biztonsági rendszerükkel"
kétlépcsős azonosítást nem használok, ugyanis nem akarom hozzákötni a fiókot semmilyen más kommunikációs csatornával.
és igen, elvárom hogy bármikor bárhonnan beengedjen. erre van kitalálva az úgynevezett jelszó, ami pont erre a hitelesítésre való és a közhiedelemmel ellentétben elég biztonságos önmagában is ha tudsz normális jelszót kitalálni és elég gyakran cserélgeted.egyébiránt én nem (csak) a feltételezett nagyobb biztonsága miatt használom (azt úgyis b*szhatod ha nem két PM-es cím között levelezel) hanem azért mert a felhasználói élmény klasszisokkal jobb mint amit a gugli ad. használhatóbb, célirányosabb, kényelmesebb.
-
fatpingvin
addikt
most látom hogy van ez a totyik...
elegem lett a gmailből, sok okból. az egyik az hogy a feltöltött fájlokat nekem ne vírusellenőrizze, csomagolja be egy archívumba aztán jónapot. ez az egyik, ez inkább csak bosszant.
ami viszont az utolsó csepp volt a pohárban az az volt amikor egy alkalommal amikor tényleg sürgős lett volna hogy meg tudjam nézni a mailjeimet, nem engedett be a saját fiókomba a saját, korrekt jelszavammal mert hogy ismeretlen IP cím és hogy verifikáljam magam. akkor lett elegem belőle hogy egy szlgáltatás önhatalmúlag eldönti hogy a jelszavammal nem enged hozzáférést, úgyhogy regisztráltam ProtonMailre, átraktam minden fontosabb dolgot arra a címre, és azóta maximálisan meg vagyok vele elégedve.
mókás részlet, azóta a gmailes fiókom már egyáltalán nem enged be, és mivel ahhoz hogy újat regisztráljak nagyjából csak anyám leánykori vércsoportját nem akarja kötelező jelleggel tudni, úgy döntöttem hogy van élet google nélkül is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Videó stream letöltése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest