Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
blueMerle
veterán
Őszintén szólva én sem tudtam erről, csak nemrég lett 80-as net, a router egy 3 antennás 300Mbps-es szörnyeteg, másik itthoni notebookra gond nélkül áttolta a 80Mbps-t (lenovo), az én HP-mra az istenért sem. Beállításokban gond nem lehetett ugye, a laptopomban elvileg N-es kártya....hát igen....és ekkor jött a hidegzuhany mikor kiderült hogy papíron N-es ez, csak 65Mbps. Kérdem én milyen N-es szabvány ez??? 150, 300 és 450-ről már hallottam de 65-ről??? Ez szvsz a fogyasztók tudatos megtévesztése, ha egy ilyen csonkolt kártyát raknak bele, akkor illene feltüntetni...ja persze csak akkor már annyian meg se vennék ugye? Nekem ez hatalmas érvágás, kábelen nagy gond lenne megoldani így most feleslegesen fizetem 1 évig a drágább és gyorsabb csomagot. És ennél a pontnál döntöttem el hogy ez volt az utolsó HP termék amit vásároltam, eleget szívtam velük, pláne az előző 4515s notimmal. (ott más gond volt, de rengeteg)
-
blueMerle
veterán
802.11b/g/n-es Wi-Fi
Persze hogyne, N... a mesékben...nekem is van egy dv6-os aztán az ember olyankor veri a fejét a falba mikor kiderül hogy olyan apróságokon spórolnak minthogy 4313-as broadcom vevő amire rásütik hogy N és a maximális adatátvitel 65Mbps
Úgyhogy szép ez a hw amit belepakoltak, de amíg ilyen pitiáner bosszantó apróságokon fog a HP spórolni, addig én a továbbiakban ezt a márkát hanyagolom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Dell Pro Max 14" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gigabyte G5 MF5 i7-13620H 16 GB DDR5 1 TB SSD RTX 4050 6GB FHD 144 Hz RGB akksi 100%
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- Lenovo Legion 5 /Ryzen 7 5800H / RTX 3060 / 1 TB/ 32 GB! Eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De ettől függetlenül gondolom ez arra akart utalni hogy lehet váltani az integrált és az erősebb diszkrét kártya közt.
Úgyhogy szép ez a hw amit belepakoltak, de amíg ilyen pitiáner bosszantó apróságokon fog a HP spórolni, addig én a továbbiakban ezt a márkát hanyagolom.