Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
nem kötözködés, de én használtam például wsus-t mikor még sus-nak hívták (release), és előszeretettel töltögetett le és telepítgetett 20-30 gigányi szlovák meg szerb nyelvi csomagokat minden random szarhoz, ami épp kipattant a fejéből. ennyit az ms épp aktuális deployment képességeiről. az, hogy 2013-ra sikerül feltelepíteni egy szaros office upgradet, az developers developers developers.
-
lo van debianban gyárilag. upgradelődik, mikor a debian upgradelődik.
(#144) julius666
"Felesleges hintáznod, te is tudod hogy azért jóval könnyebb.": egy jó template elkészítésében nem az összekattogtatás a fő probléma, hanem a korrekt megtervezése. ez pedig rendszerfüggetlen."De őszinte leszek, azt a fajta gondolkodásmódot amit ebben a kérdésben is képviselsz, iszonyatosan károsnak tartom": én is. hajtod ezt a latex dolgot úgy, hogy nem veszed figyelembe az érveket. mint már említettem, de megkísérlem sokadszor is megemlíteni: van a latexhez rendes frontend. semmivel sem bonyolultabb, mint a word. De akár az lo-t is használhatod frontendnek.
(#145) cucka: tehát linuxra olyan vendor lock-in van, amihez nincs vendor? korrekt
egyébként attól, hogy linuxra sok független vendor létezik, a nagyobb kínálat miatt alacsonyabbak maradnak az árak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad E14 / 11.gen/8Gb/SSD/Office/Több órás/Fémház/Full hd
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 240 GB SSD - Patriot Burst Elite - 4 db
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Gari 2028.11.26. -ig - Eladó!
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
egyébként attól, hogy linuxra sok független vendor létezik, a nagyobb kínálat miatt alacsonyabbak maradnak az árak.