Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
komolyan mondom, nem értem, mindenki nekem akarja megmagyarázni, hogy milyen a linux disztró?
ember, én abból élek, hogy linuxon szolgáltatok, nekem ne magyarázd meg, hogy nem lesz hippikorszak, ha linux lesz a piacvezető, mert én ezt minden hónapban a bankszámla egyenlegemen látom.az, hogy a windowsos cuccokért egy zsák pénzt kell kifizetni, sokadrangú szempont és nem az utálatom fő tárgya. Az utálatom fő tárgya az, ahogy windowsos rendszert üzemeltetni lehet, szemben a linuxossal. Mert az bazira nem mindegy, hogy egy szervert 947 nap után visz el az áramszünet vagy hetente vakaródzni kell a vírusirtás miatt, meg az automatikus update által feltelepített szemét miatt, ami bekaranténozta az nt kernelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi