Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
Új hozzászólás Aktív témák
-
de, többet mondtam, mert nem csak azt mondtam, hogy ha most windows alapú rendszert építesz ki, windowsod lesz, hanem azt is, hogy akkor sok évig windowsod lesz. vendor lock-in, ami a legdrágább dolog a világon.
"Szerintem leginkább a feladat határozza meg, hogy melyik a jó megoldás.": meg az ár.
"Az MS termékek előnye, hogy az interoperabilitás megoldott, mi több, ez a fő fícsör.": igen, annyira interoperábilisak egymással, hogy éveken át nem volt (lehet, most sincs) olyan fájlszerverük, ami az összes windows verziót egyszerre képes kiszolgálni. csak a linuxos szerver tudott ilyet. mert az ms úgy gondolta, hogy a fájlszerverbe épített inkompatibilitással fokozni tudja a vásárlói kedvet.
ms meg kompatibilitás... ilyenkor az is eszembe szokott jutni, hogy hány ocsmány doksit láttam, ami teljesen szétesett, mert nem volt meg minden gépen minden font. az agyhalott user elfelejtkezik magáról és docx-ben ment, akkor régebbi ms cuccokon nem tudod beolvasni. az msie6 meg annyira interoperábilis volt, hogy külön kellett rá weblapot fejleszteni...
olvastam egy tanulmányt, amiben benne volt, hogy a vista előtti platformokon, amik képesek voltak .net-et futtatni, 35 féle egyedi api volt. mer az jót tesz az interoperabilitásnak... meg az is kifejezetten jót tesz, hogy víruskergetőt muszáj vagy futtatni, mert anélkül alig ússza meg átlag mezei user (nem kell a vaker, hogy az itteniek közül kinek hány éve nincs, átlag userről beszélek), és ezek sem interoperábilisak semmivel.
meg interoperabilitás egy olyan világban, amikor a cuccok zöme maga húzkodja maga alá a számára megfelelő directx verziót...
szóval ezt a kifejezést, hogy ms meg interoperábilis, csak kabaréban lehet arcvesztés nélkül elsütni, mert ott normális, hogy harsányan röhögnek rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- World of Tanks - MMO
- Jövedelem
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Apple iPhone 11 64 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest