- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
de, többet mondtam, mert nem csak azt mondtam, hogy ha most windows alapú rendszert építesz ki, windowsod lesz, hanem azt is, hogy akkor sok évig windowsod lesz. vendor lock-in, ami a legdrágább dolog a világon.
"Szerintem leginkább a feladat határozza meg, hogy melyik a jó megoldás.": meg az ár.
"Az MS termékek előnye, hogy az interoperabilitás megoldott, mi több, ez a fő fícsör.": igen, annyira interoperábilisak egymással, hogy éveken át nem volt (lehet, most sincs) olyan fájlszerverük, ami az összes windows verziót egyszerre képes kiszolgálni. csak a linuxos szerver tudott ilyet. mert az ms úgy gondolta, hogy a fájlszerverbe épített inkompatibilitással fokozni tudja a vásárlói kedvet.
ms meg kompatibilitás... ilyenkor az is eszembe szokott jutni, hogy hány ocsmány doksit láttam, ami teljesen szétesett, mert nem volt meg minden gépen minden font. az agyhalott user elfelejtkezik magáról és docx-ben ment, akkor régebbi ms cuccokon nem tudod beolvasni. az msie6 meg annyira interoperábilis volt, hogy külön kellett rá weblapot fejleszteni...
olvastam egy tanulmányt, amiben benne volt, hogy a vista előtti platformokon, amik képesek voltak .net-et futtatni, 35 féle egyedi api volt. mer az jót tesz az interoperabilitásnak... meg az is kifejezetten jót tesz, hogy víruskergetőt muszáj vagy futtatni, mert anélkül alig ússza meg átlag mezei user (nem kell a vaker, hogy az itteniek közül kinek hány éve nincs, átlag userről beszélek), és ezek sem interoperábilisak semmivel.
meg interoperabilitás egy olyan világban, amikor a cuccok zöme maga húzkodja maga alá a számára megfelelő directx verziót...
szóval ezt a kifejezést, hogy ms meg interoperábilis, csak kabaréban lehet arcvesztés nélkül elsütni, mert ott normális, hogy harsányan röhögnek rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- IPhone 15 Pro Max 256GB Állapot 10/10 Akku: 89% Jótállás: 2026.12.21.-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest