- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
joysefke #115 üzenetére
"Azzal, hogy azt hiszed a Latex egy valódi alternatívája lehet bármilyen wysiwyg (amit-látsz-azt-kapod) szerkesztőnek": én pontosan tudom, hogy a latexnek nem alternatívája egyetlen wysiwyg editor, csak te szörnyülködsz ezért, én meg előnyként értelmezem.
A word tud már ligatúrákat? A word meg a ppt tud már olyat, hogy akármelyik gépen betöltöd, ugyanúgy fog kinézni? nem tud.
"Azt hogy mennyire alkalmas vagy nem alkalmas nyomdai minőségű alapanyagot készíteni a word": nem alkalmas. a nyomdából pedig nem hajtanak el, mert az emberek zömét nem érdekli a minőség, csak pár tipográfiai fanatikust.
Amikor utoljára próbáltuk, hogy szétküldünk egy word doksit, mindenki belekorrektúrázik, majd azt egyesíted egy vezérdokumentumban és utána kiválasztod, hogy melyik korrektúra a végleges, na az nem működött.
arról most ne beszéljünk, hogy rendesebb többszörösen egymásba ágyazott listánál a latexen kívül minden megfekszik, mert lehet, csak én nem értek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Yettel topik
- Mobil flották
- World of Warships
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest