Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
veector
senior tag
Na most lettem kész a homeserver linuxosításával. Valamikor tegnap reggel 10kor kezdtem
De hát az első ilyen próbálkozás, meg is lepődtem volna ha elsőre minden sikerült volna. A cikk szerint csináltam, csak a torrent kliens volt más: rtorrent. Hát először szenvedtem az rtguival egy fél napot aztán otthagytam, rutorrent (olyan mint az utorrent webui) egyből felment, utána csináltam egy automatikus kicsomagolót az rtorrenthez (!! Bourne Shell).
Xrdp-vel is játszottam, hátha nem kell vnc, de hiába mert Vista felett protocol errort dob.Van egy kérdésem is:
Ha minden megosztott mappára adok egy chmod -R 777 parancsot, akkor Windows felől tudok mindenbe nyúlkálni, de ha jön egy új fájl (pl torrentről) akkor arra még nincsenek meg az írási engedélyeim. Most ideiglenesen megtoldottam a kicsomagoló scriptet hogy futtasson egy chmodot a végén és így ok de jobb lenne samba felől megoldani.
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
De hát az első ilyen próbálkozás, meg is lepődtem volna ha elsőre minden sikerült volna. A cikk szerint csináltam, csak a torrent kliens volt más: rtorrent. Hát először szenvedtem az rtguival egy fél napot aztán otthagytam, rutorrent (olyan mint az utorrent webui) egyből felment, utána csináltam egy automatikus kicsomagolót az rtorrenthez (!! Bourne Shell).