Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is most üzemeltem be egy FTP szervert, csomagtárolónak tökéletes. Egy egyszerű desktop Ubuntu Lucid az MSI Wind U100-as netbookon, megteszi. Először a vsftpd-vel csináltam, az mégiscsak egy elég biztonságos cucc, de aztán átálltam én is a proftpdre, annak van grafikus felülete is, aztán mégiscsak könnyebben konfigurálható. Én is a DynDNS-t használom, vele és a routerrel tényleg nagyon egyszerű a dinamikus IP címet átkonvertálni egy amúgy is emészthetőbb karakterekből álló címmé.
Rengeteg hasznos dolgot össze lehet hozni így házilag, csak nem árt, ha az embernek van hozzá egy jó nagy sávszélességű internet kapcsolata.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Hardcore café
- Mazda topik
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Elite: Dangerous
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 26
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest