- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Szőröstalpú #107 üzenetére
Köszi, elqrtam az egyik könyvrát nevet... már csak azt kutatom, hogy befejezettként jelölje meg.
Most csak siman megall, athelyezi es nem jelzi hogy kesz van, csak ugy, hogy nem lehet ujra elinditani.
Ja, meg az ütemezés, egyszerre hány torrent fusson(UL/DL), mikor alljon meg a seed (ezt mar kapizsgalom a progi oldalarol).
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Szőröstalpú #101 üzenetére
Hmm, ha csak egy single file, azt athelyezi, viszont ha konyvtarban van, azzal mar nem bir.
-
wwenigma
Jómunkásember
Illetve ha befejezte, nekem igy mukodik csak az athelyezes:
on_finished = move_complete,"d.set_directory=~/torrent/ ;execute=mv,-u,$d.get_base_path=,~/torrent/"
Viszont hash checket igy nem csinal a vegen... hibaval kibukik.
mod: pontosabban igy sem helyezi at a fileokat, csak a konyvtarat hozza letre.
-
wwenigma
Jómunkásember
Van uj verzio rtorrentből, hogyan lehetne frissiteni a regit?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Szőröstalpú #96 üzenetére
Jelszavazás:
PUTTY vagy bármi hasonló segítségével loginoljunk be a szerverre, majd hozzunk létre egy .htaccess nevű filet az rtgui könyvtárába.
sudo nano /var/www/rtgui/.htaccess
az alábbi tartalommal:
AuthUserFile /var/www/rtgui/.htpasswd
AuthGroupFile /dev/null
AuthName "SZERVER"
AuthType Basic
<Limit GET POST>
require valid-user
</Limit>Mentés majd kilépés. (Ctrl+O, Ctrl+X)
Hozzunk létre egy .htpasswd nevű filet is.
sudo nano /var/www/rtgui/.htpasswd
A tartalma a felhasználói név és a jelszó hash-e lesz. A szükséges adatot pl. ITT állíttathatjuk elő.
Mentés majd kilépés. (Ctrl+O, Ctrl+X) Még meg kell mondanunk az Apache szervernek, hogy mit is akarunk...
Nyissuk meg az apache konfig file-ját!
sudo nano /etc/apache2/sites-enabled/000-default
Itt keressük meg ezt (gyk. legeleje, nem lehet eltéveszteni)
<Directory /var/www/>
Options Indexes FollowSymLinks MultiViews
AllowOverride None
Order allow,deny
allow from all
</Directory>A None-t cseréljük ki AuthConfig-ra! Mentés majd kilépés. (Ctrl+O, Ctrl+X)
Ezután indítsuk újra az Apache szervert,
sudo /etc/init.d/apache2 restart
és a beállított username/jelszo parossal lepjunk be az rtGUI-ba! Azert irtam ezt ide, mert neten így egyben seholsem találtam meg.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Szőröstalpú #92 üzenetére
Köszi! Sajnos, ja.
Cserébe: .htaccess
-
wwenigma
Jómunkásember
Kijavitgattam, viszont a feltoltessel gondjaim adodtak.
Warning: move_uploaded_file(/home/nigmata/torrent/watch/akarmi.torrent) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Permission denied in /var/www/rtgui/control.php on line 91
Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpI3lAbI' to '/home/nigmata/torrent/watch/akarmi.torrent' in /var/www/rtgui/control.php on line 91
Error moving file - check permissions etc! Continue.Illetve még jelszovedelem hianyaban a .htaccess vedelmet probalgatom.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
CsíkosMókus #72 üzenetére
Azert mert a tavvezerelt windózos gép gigabites hálón 60-70Mbitet pumpalt ki, mindenféle állítgatások után, mig igy alapból a linuxom 120-150Mbitet....
-
wwenigma
Jómunkásember
Megvan a halokartya, elmeletileg mukodik is, router latja, felcsatlakozik, viszont nem tudom ravenni, hogy netkapcsolat azon menjen...nem tom pingelni a routert sem...
Egy csatát megnyertem a Ralink ellen.
folyt. köv.
ui: volt fenn delelott freenas is, nem rossz. Lehet vissza is megy...
-
wwenigma
Jómunkásember
make: *** /lib/modules/2.6.24-24-server/build: No such file or directory. Stop.
rt2500.ko failed to build!
make: *** [module] Error 1Na asszem elvetem a "van egy futó szerver, erre rakunk samba+torrrentkliens" projectet.. akinek van mukodo szervere, annak nem kell ilyen leiras.
mod: arrol nem is beszelve, hogy rtorrent meg se mozdul, minden pontosan lett csinalva.
-
wwenigma
Jómunkásember
delutan 2 ota Ubuntu 8.04.2-vel szenvedek, egy rt2560f-es wifikari miatt... serialmonkey drivertamogatas megszunt, az utso cvs buildot sem talalom.... dobjam ki a karit?
mod: megvan.... tovabb sznevedek meg kicsit
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Mini PC
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 1 / 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Samsung Z Fold 7 / Flip 7 - Bontatlan - 3 év gari
- MacBook Air 15" M2 2023 - 24GB RAM / 512GB SSD - SK bill 100% akku
- Apple Macbook Pro 14" M3 Pro 2023 - 18GB RAM / 512GB SSD - 100% akku - német bill
- LENOVO Legion 5 15ACH6H R5 5600H - 15,6 FHD 165Hz - RTX 3050 Ti - 16GB / 1TB SK bill
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!