Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem bejön, de ugye Fedora fan-ként nehéz lenne mást mondani 
Nagyon gyors (neten van hír 2 sec alatti bootról is, igaz lecsupaszítva nagyon), stabilabb a Gnome Shell.
Azért nem vagyok teljesen elfogult, sokféle linuxom volt -"belakva", nem csak "díszlinux"-ként, ennek is vannak hibái, de fejlesztik, hegesztik és addig nincs nagy baj. -
Flash már nem lesz több Adobe-tól, Reader van, Acrobat nincs, PS fut, de fontok és más betegségei voltak amikor fél nap alatt felhegesztettem, InDesign, Illustrator és postscript megoldást nem találtam (nem erőltettem PS hegesztés után, ott a windows erre).
Pl. Sketchup is elindul Wine-al, de Win alatt gyorsabb, nincsenek megjelenítési hibák, stb.
Corel még Windowson is sz@r, linuxon nem is próbáltam
Sok programhoz meg crack kell wine alatt (bizony), így meg nem tölt frissítést, az alap telepítők meg bugosak általában (biztosan véletlen...)Az elindul és használható nem ugyan az.

Persze ez nem Linux error, sőt... pl. hogy Gugliék nem csinálnak natív Sketchupot az fura, pedig a fejlesztésekben részt vesznek.
leslieke:
köszi!
Hamarosan elkészül a Fedora 17 telepítős... mivel éjjelente írom elég "bugos" lesz attól tartok, de majd kijavítjuk
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Eladó MEE audio T1 CMA Bluetooth fejhallgató rendszer, gyakorlatilag új!
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nekem bejön, de ugye Fedora fan-ként nehéz lenne mást mondani