Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Shyciii
veterán
Azt még ki kell próbálnom, hogy az androidos mókolások (adb parancsok, google, xiaomi driverek, rom telepítő szoftverek működnek-e úgy. A legnagyobb kérdés, hogy a mobilokhoz tartozó drivereket hogyan virtualizálja le. Félek hogy sehogy, így pl a Xiaomi MiFlash toolja meghal pl, de majd egyszer ha sok időm lesz kipróbálom. Most be van rendesen állítva, rootolva a telóm, és most hagyom is így, mert nincs mire áttérni, úgyhogy ezt pause-álom).
Viszont belefutottam megint egy gondba. Ugye múltkor mutattad és be is állítottam az FTP elérést Dolphin alá, de még csak most próbáltam ki a másolást, és szomorúan tapasztaltam, hogy Dolphin alatt lehet így másolni mobilra, de mobilról leftpzni a winyóra nem. Rögtön hibát ír ki, hogy nem éri el. Maga a kapcsolat biztos jó, és jogosultság gond sincsen, mert másik filekezelő (Double Commander) gond nélkül működik mindkét irányba, úgyhogy más gond lesz. Szomorú leszek, ha ez miatt kell lemondani a Dolphin-ról, mert nagyon remek kis filekezelő, pedig én hozzá vagyok szokva a Total Commander kinézethez, de ez el tudott csábítani. Majd Google keresgélek hátha más is tapasztalt ilyet.Viszont ez az átkozott wifi-re csatlakozás automatikusan az újratelepítés után sem működik. Tuti a KDE wallet genyózik, de nem látom, hogy a KDE wallet teljesen hogyan kapcsolható ki, mert így egyelőre több gondot okoz, mint hasznot.
Illetve az lenne a kérdésem, hogy ha egy progrmból több féle verzió van, akkor melyiket érdemes letölteni? GTK, QT, QT5? Mi látható különbség ha van egyáltalán?

Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
 - LEGO klub
 - 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
 - Azonnali informatikai kérdések órája
 - Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Kuponkunyeráló
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
 - Vezeték nélküli fülhallgatók
 - További aktív témák...

- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
 - Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
 - Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
 - Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
 - Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest