Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheSaint
aktív tag
Érdekes megközelítés, de azért több sebből vérzik:
Microsoftos egyedi Retail és VL termék kulcsot online aktiválásra jó formán fillérekért lehet venni, most akcióban 1000Ft/db-ért is tudok szerezni. Ne menjünk bele mennyire legális nem legális, a gép a Microsoft felé egy legális terméket fog mutatni.
Vírusirtó is érdekes, 30 napos kulcsot bármelyikhez találsz szinte a neten, kis kényelmetlenség, hogy havonta kell cserélni.A linux azért nem terjed mert nem tudja azt a rugalmasságot amit a Winek bármelyik verziója tud. Amíg volt rá időm pepecselni és is eljátszottam több disztróval, amíg meg nem találtam azt ami nagyjából passzolt, de ott is voltak olyan hiányosságok, tudtam róla, együtt lehetett élni vele, de mellette ott volt a Win rendszer, ami meg az én elvárásaimnak megfelelően mindent tudott. Az a tapasztalatom, hogy a Win egyre jobban a telepítsd fel és használd irányba megy és ezt egyre jobban csinálják, a Win10-be aki bele tud kötni, az nem tudom milyen linuxos disztrót tud mellé tenni, amin jobban/gyorsabban megy maga mint rendszer vagy akár egy adott alkalmazás!?
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Vicces képek
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest