Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasste
csendes tag
A hétvégén volt/van időm játszogatni a telepítéssel, le is húztam a legújabb Kubuntut. Sajnos rövid távon kiérdemelte a legrövidebb ideig gépen tartott operációs rendszer címet. A telepítés szokás szerint rendben lezajlott, a betöltés villámgyorsan megtörtént, az első öt perc használat után egy nagyon jól használható, gördülékeny rendszernek tűnt, amíg az ember nem mélyedt el benne komolyabban.

Az első, ami szembeötlő volt, hogy rengeteg programhibával lehet találkozni, nem győzködtem tudomásul venni a felugró abalakokban a különböző folyamatok segfaultjait. A Software centert például egyszer nem sikerült elindítani. Sebaj, gondoltam, töltsük le a frissítéseket, itt azonban már elakadtam. Első alkalommal kb. 30%-nál állt meg a folyamat, onnan semerre sem ment tovább. Miután két óra múltán is üresjáratban várakozott a gép, kilőttem, majd restart, utána a grafikus felület többet nem indult. Újratelepítés. Ismételt próbálkozás, most 42%-nál állt meg a folyamat, mindemellé a task manager sem volt hajlandó elindulni, marad a (fizikai) kikapcsolás. Betöltés után nincs touchpad, így elég körülményes használni. Megy fel a Linux Mint 12, talán azzal több pozitív tapasztalatom lesz (vagy lesz valamilyen pozitív egyáltalán).
Új hozzászólás Aktív témák
- HDMI topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Philips LCD és LED TV-k
- Próba
- Házimozi belépő szinten
- Sorozatok
- Futás, futópályák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! LENOVO ThinkCentre M800 - i7, 8GB/120GB
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi