Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasste
csendes tag
A hétvégén volt/van időm játszogatni a telepítéssel, le is húztam a legújabb Kubuntut. Sajnos rövid távon kiérdemelte a legrövidebb ideig gépen tartott operációs rendszer címet. A telepítés szokás szerint rendben lezajlott, a betöltés villámgyorsan megtörtént, az első öt perc használat után egy nagyon jól használható, gördülékeny rendszernek tűnt, amíg az ember nem mélyedt el benne komolyabban.
Az első, ami szembeötlő volt, hogy rengeteg programhibával lehet találkozni, nem győzködtem tudomásul venni a felugró abalakokban a különböző folyamatok segfaultjait. A Software centert például egyszer nem sikerült elindítani. Sebaj, gondoltam, töltsük le a frissítéseket, itt azonban már elakadtam. Első alkalommal kb. 30%-nál állt meg a folyamat, onnan semerre sem ment tovább. Miután két óra múltán is üresjáratban várakozott a gép, kilőttem, majd restart, utána a grafikus felület többet nem indult. Újratelepítés. Ismételt próbálkozás, most 42%-nál állt meg a folyamat, mindemellé a task manager sem volt hajlandó elindulni, marad a (fizikai) kikapcsolás. Betöltés után nincs touchpad, így elég körülményes használni. Megy fel a Linux Mint 12, talán azzal több pozitív tapasztalatom lesz (vagy lesz valamilyen pozitív egyáltalán).
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Háztartási gépek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Fotók, videók mobillal
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...