Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Igen, a V10 1000x igényesebb külsőre, anyaghasználatra, összeszerelésre, az biztos. Ne bánj semmit, főleg ne addig, amíg bármikor eladhatod a V10-et és majdnem félárban hozzájutsz egy sima 950-hez. Azért előtte szerintem gondold meg sokszor, mert a V10 konyhakész, működik, mint egy svájci óra, a 950-nel (inkább úgy mondom, hogy a w10m-lal) pedig vannak gondok és a jövője is kérdéses. Úgyhogy én azt tanácsolnám, hogy inkább tartsd meg a V0-et. Egyébként meg nem olyan kardinális a különbség állóképnél. Ez inkább szőrszálhasogatás és bizonyos dolgok csak akkor jönnek ha az ember belenagyít, pixelkukkol.
Egyébként 950-re és 950XL-re kapni elég igényes Mozo bőr hátlapokat. Általában minden tulajnak az az első, hogy a gyárit letépi róla és teszi is fel a Mozo-t
Nekem is volt fekete és fehér bőr is belőle a 950XL-re.
Ha rosszul értelmeztem valamit, azért elnézést
Ixion77: nincsenek shop-olva. Élesítést alkalmaztam mindkettőnél 59-en és automatára húztam, ennyi. Zajszűrés egyiken sincs! Sajnos egyidőben nem megoldható, mert nincs most csak V10-em.
De még bármi lehet és akkor jöhet egy olyan összehasonlítás is. Egyébként a lényegen nem változtat, hidd el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux kezdőknek
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A24 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 91%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest