Hirdetés
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
2 sim kartyas valtozatot vesz belole, lattam mar, hogy ird ide.
1 oraval kevesebb a sot ido mint masoknal (ez idegesit csak). Hc mobil hasznalo vagyok, bar appok szempontjabol egyszeru vagyok, mint a faek
Nem hiszem, hogy hw hiba lenne. Nincs fc, nincs semmi ami ne mukodne...Holnap fogom tudni letesztelni milyen a 2 fr utani sot, utana meg 1 lehetoseg, hogy ujra rakom a romot. Ha utana is ugyan ez lesz akkor feladom
4 oras sot-al mar elegedett lennek, de a talan 3 ora ugy, hogy nem is jatszom az kicsit kiabrandito egyenlore.Ami fura, hogy eleg soxor felmelegszik a keszulek, a snapi 810 hez kepest tobbszor es nem erzem, hogy kevesbe erne el azt a melegseget. Osszesegeben viszont nagyon eleve ett vagyok a telefonnal. Gyors es szep

Lg 4x, optimus lte, g, g2, flex 2 hasznaltam es ar ertekben mindig is elegedett voltam az lg vel. Megjelenes koveto fel ev eltelte utani arazast nezve
Valoszinu fel-1 evig ez is kitart majd. Csak az akksi ido ami bosszant. Par csucsmobil iranyaba kitekintettem es mindig az lg nel kottem ki hosszabb tavon.Szerintem az idei ev utan mar akkorat felfejlodott a piac, hogy nagy kulonbsegek mar nem lesznek hasznalhatosagot tekintve, ami a gyorsasagot, kijelzo minoseget illeti. Legalabbis szerintem a kijelzo, memoria, proci, fenykepezo elerte azt a szintet, hogy mar nem nagyon tudnak olyat alkotni akksin kivul amiert erdemes lenne felevente, evente valtani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BMW topik
- Androidos tablet topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Nem hiszem, hogy hw hiba lenne. Nincs fc, nincs semmi ami ne mukodne...