Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
Nillkin 9H rendelés - itt pedig a kérdés felvetése és utána a válasz a fórumon
Ajánlott vékony tok - (Ez ránézésre sem olyan robusztus tok, elől ráhajlik a kijelző peremére, szóval ha a V10-el is lépcsőn szeretnél focizni, akkor kibírhatja.

pl. itt írtak róla a fórumon.Ahogy zoleeno1 is megírta, ez csak akkor kell, ha maradsz 5.1.1-es féltékeny roboton, (zöld szörny
) ha upgradelsz 6.0-ra, akkor nem kell a háttérben ezt futtatnod, ha az itt lévő listán (working with DAC) kívüli zene lejátszón szeretnéd élvezni a "Hi-Fi" üzemmód élményét.Mivel a nyuszti érzékeny kis teremtmény, ezért csak finoman, nőiesen írom le (miközben megértően simogatom a kis bundácskáját
):
Tessék szíves lenni használni a keresőt és olvasni a fórum hozzászólásait, kérdés feltevés előtt. Persze így is segítünk, csak hát' minek legyenek újra- és újra ugyanazon visszatérő kérdések és válaszok a fórumon, amikor írhatnánk helyette pl. Hi-Fi teszteket is.
Vagy pl. azt, hogy egy nő milyen szempontok alapján választotta ki a V10-et?
-
zoleeno1
veterán
9H+Nillkin feljesen jo vedouvegbol, ebayen talalsz. Linkelni most nem tudom, mert telorol vagyok, de keresobe beirod, itt a fórumon is megtalalod.
Szokenek valasz
: szerintem igy is magasan a legjobb telo lesz amit eddig a kezedben fogtal, 5.1.1el. En aem raktam meg fel a 6-ot. Ami kell ra, az a dac-fix play aruhazbol, amennyiben ki akarod aknazni a hi-fi-t, amennyiben olyan lejatszoval hasznalod, ami alapbol nem kezelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- DUNE médialejátszók topicja
- RENNSPORT
- Elektromos autók - motorok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Akciókamerák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- PlayStation 3
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) ha upgradelsz 6.0-ra, akkor nem kell a háttérben ezt futtatnod, ha az
):
: szerintem igy is magasan a legjobb telo lesz amit eddig a kezedben fogtal, 5.1.1el. En aem raktam meg fel a 6-ot. Ami kell ra, az a dac-fix play aruhazbol, amennyiben ki akarod aknazni a hi-fi-t, amennyiben olyan lejatszoval hasznalod, ami alapbol nem kezelne.