Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
kovicska #6870 üzenetére
(#6870) kovicska
Ki mondta. hogy jobb mint a magyar? (de lehet, hogy tévedek) itt kérte valaki, aki kiszerette volna próbálni. A prannk se állította egy szóval sem, hogy jobb mint a magyar. Ő csak feltöltötte, annak az usernak aki it a topickba kérte. Ő kérte
kisocsi ebben a hsz-ben, (#6861).Igen újabb JB 4.1.2 V20E
-
bucsupeti
senior tag
válasz
kovicska #6692 üzenetére
Na ez a mese! Három nap átlagosan? Mi az átlagos?
NEkem átlagosan 8 órát bír (na jó lehet hogy 10-et). Aztán vége. Nálam az átlagos használat azt jelenti hoyg folyamatosan adatkapcsolatban vagyok 3G/Wifi mindig bekapcsolva és Bluetotth is megy ha autózom (naponta 1,5 órát autózom). Ez melett napi kb 30-50 levél is érkezik, amiket elolvasok és van amit meg is válaszolok. Hírolvasás ebédszünetben. Naponta kb 2-3 órányi telefonbeszélgetés is van rajta.
Ennyi. Nekem így reggel 8-tól délután 4-ig bírja. Ekkor már piros és töltenem kell.Ha nem használom (pl hétvégén, szabadság ideje alatt) akkor elmegyeget 3-4 napokat is (egy-két hívás max. szinkronizálás kikapcsolva).
A kijelzőjéről annyit hogy ezekben a veszett napos időkben sajnos 100% feényerőn kell tolni ha kültéren vagyok. Egyébként átlagosan 40%-on van és ott meg is felel a fényerő.
Gyors, meg szép is, de készüléket nem arra találták ki hogy aktív okostelefon legyen.
NEkem előtte Galaxy S volt. Azzal sokkal jobban meg voltam elégedve. Megbántam a váltást. -
DiamondBack
senior tag
válasz
kovicska #6615 üzenetére
használhatod total commander alatt is az MTP eszközt. müködik én is így használom
MTP Total Commander alatt -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest