- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heimdallr75
őstag
http://en.wikipedia.org/wiki/Flash_memory#Memory_wear
szerintem ez az oka a memkari hibáknak, egyszerűen "elfárad" a sok io művelet után mit bármilyen nand szerű tároló.
ugye egyrészt tervezésben pl egy digit fényképezőben mire 100k körüli művelet lezajlik magát a gépet is cserélni kell. telóban meg sokszor intenzívebb a használat.de ez csak egy lehetőség, tipp.
-
wwenigma
Jómunkásember
Amíg nem kérnek pénzt ezért, addig rosszat nem csinálnak.Hát, ez igy nem igaz ottan...Nekem mind1, csak ugyanannak az alapnak a többféle feldolgozása majd sajatkent mellveregetve a közösség elé tárása nem hiszem hogy jó dolog. Legyen, csinaljak, miert is ne, de tök felesleges és rengeteg gondot szül.
Csak egy aprosag. A linkelt romban 45-re van allitva a swappiness. Ne csodalkozzon senki ha jol megfogja a telóját amikor nem kéne.
-
wwenigma
Jómunkásember
Éljen az atskinezés meg a sok pullszöveg.... még szerencse hogy csak közelítünk a plédnél tapasztalható ROMhelyzethez, de nem jarunk ott....
RC5 bootimaget mar linkeltem korabban, ebben is csak ugyanaz van benne. Halkan megjegyzem, azota hogy hasznalom - igaz gyorsult es javult par dologban - volt 3 error, egyszer nem tert magahoz alvasbol, masodszor pedig visszatert csak nem ment a touchscreen. Harmadik passz de volt valami gebasz.
-
berczy03
aktív tag
Jajj, nyugi, nem vagyok full láma, csak nem értem miért nem jó.
Minden úgy csináltam ahogy joestone blogjában írva vagyon.
Drivereket felraktam, teló debugging-ban, rádugom, megrootolja, és oké.
Megcsináltam a partíciókat azal ami ajánlva volt progi, okés lett ez is.
Restart, nyomtam neki egy 2-est, mert ugya 3-at csak akkor, ha class6 vagy jobb kártya.
Sokat szüttyög, adatok másolása, majd írja, hogy teló újraindítás és kész.Pontosan így jártam el.
Egyébként honnan tudtam volna a link2sd-ről, mikor az első HSZ-ben csak ez a rootolós, app2sd-s megoldás volt. (galaxy s fórumon megtanították, hogy először az 1.HSZ...Szóval mi a legjobb megoldás? És hogyan, az sem árt.
szerk: Akkor kérdezem másképp. Egy olyan embernek szeretném megcsinálni a telefont, aki nem szeretne hekkelni, semmit se, csak használni, ill. sok progit leszedni.
Stabil rendszer kellene, valamint, hogy ne nagyon legyenek tárhely gondjai. Természetesen ésszerű kereteken belül.
Szóval mi a legjobb megoldás? -
Ez a 2.3-ban már azonnal történik? Roppant idegesítő számomra is. Meg az is, hogyha rezgés közben veszed fel, a telefon még befejezi a rezgetést, amit persze hatalmas búgásnak hallanak a túloldalon.
Viszont valami nagyon szívja az akku-t. Csak tudnám mi. Nem bír ki egy napot sem, ha esetleg közben akad pár órácska beszélgetés...
Még egy érdekesség, amit más telefonoknál még nem láttam: hazaérve bekapcsoltam a telefont (ami addig jut el, hogy LG logo, és kikapcs, lemerülve), rögtön rá is dugtam töltődni, ekkor jut eszembe, hogy a SIM kártyát vissza kellene raknom bele, mert munkahelyemen kicseréltem, hogy azért ha fontos, maradjak elérhető. Tehát a gép bootol, hátlap le, akku ki. Majd az N82-vel is ugyanez, de ekkor néztem egy nagyot, mert mikor újra megfogtam az LG-t, hogy majd jól belerakom a kártyát, azt láttam, hogy nem zavartatja magát, folytatta a boot folyamatot...összeraktam, de sajnos a SIM kártya feloldása ablak végtelen ciklusba került, a telefon meg lefagyott...sebaj, újraindítás után már ment minden tovább. Csak meglepődtem, hogy nem kapcsolt ki, mikor kivettem az akku-t belőle...
-
zyben
tag
Még az volt a szerencse, hogy tegnap éjszaka nem volt sok meló, így a nagy szenvedések után valahogy felismerte download módban. Feltettem KDZ vel a V20C_00.kdz-romot.
Most olyan, mint új korában. Viszont itt jön a kisördög, hogy nekem kellene rá valami jó főzött rom. De azokkal nem jó a kijelző!
Ezzel most teljesen pontosan dolgozik. Annyi van, hogy ha bemegyek a telefon kalibrálásba, akkor nekem teljesen elcsúsztatja a piros pontot. Még jobban, mint a fentebbi hsz.-ben levő kép....
De akkor ha bemegyek a szolgáltatómhoz mit mondjak, mi a bajom a kijelzővel? -
hackeeeee
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
gyari bongeszo 700kbyte ennyire zavar? a 2 tema eltavolitasa egyebkent boven eleg helyileg, persze a tobbi valoban haszontalan.
Amugy az atparticionalast nyugodt szivvel tudom ajanlani mindenkinek. Csak arra figyeljetek, recoverybol valo telepitesnel eloszor a wipeok kellenek csak ezutan az sd particionalas, mert allitolad vmi gebasz van a recoveryvel es wipenal extre formazza a swapot
-
VámpírAngyal
csendes tag
-
wwenigma
Jómunkásember
131M a systemje, a tied van fenn (visszamasolt gyaribongeszovel)
4,2M csengőhangot(90db), Androidian.apk+CMWallpapers.apk volt amit leszedett. Nem sikerult normalisan megcsinalnom mukodore az update-script -et, nem megy az SU vele de annyit elerteem hogy bebootolt.
apaszka: SuperUser ami a root elerest biztositja.
Egyebkent a swap mukodik amit irtam korabban, a 3. particio legyen a linux swap
-
pepe62
aktív tag
Zseniális! Ezer köszönet, nagyon várom! Remek lesz. Amiket elmondásod alapján kihagysz,nem is használom. A hangtárcsázást szoktam bluetooth kihangosítón kocsiba,és az unbutu betűtipus nagyon jó ötlet. Nekem megfelel a 2.1,mert ez a legstabilabb ezen a telón még mindig,plusz az aksi idővel sincs probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kiváló hardveres adottságokkal rendelkező, Android rendszerre épülő okostelefon az LG-től, tudásához képest meglehetősen olcsón.
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest