Új hozzászólás Aktív témák
-
Naras
őstag
Nos, ceruzával aztán kaparászhatnád a kapacitív kijelzőt évekig, akkor sem történne semmi...
A kapacitív kijelző elve, hogy a képernyő felülete felett egy vékony elektromos réteg képződik, mely ha megérintjük az újjunkkal akkor az elvonja ezt a kapacitást, s a rendszer ezt érzékelve tudja, hogy hol tapizod a cuccot
A rezisztívnél egy dupla rétegű felület van, mely nyomásra érintkezik, s ezt érzékeli a rendszer... így lehet ceruzával is használni. Jelen esetben is fogod tudni használni hozzá a ceruzát, mely lévén pont erre van kitalálva, nyilván nem fogja tönkretenni a felületet.
Bár véleményem szerint tök felesleges, mert LG valahogy megoldotta, hogy nagyon jó az érzékenysége a kijelzőnek...
-
b.bone
senior tag
Hi,
Úgy tudom létezik androidra is valami Navngo szoftver, de pl a Navigon letölthető a marketről és 30 napig ingyenes. Autóztam vele a hétvégén Budapesten és teljesen jól működött ez is.
A hangerőre decibelt nem tudok mondani, de szeritentem elég jól hallható, illetve a rezgését is meg szoktam érezni ellentétben a nokia 6300-val.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kiváló hardveres adottságokkal rendelkező, Android rendszerre épülő okostelefon az LG-től, tudásához képest meglehetősen olcsón.
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest