Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.bone
senior tag
Hi,
Úgy tudom létezik androidra is valami Navngo szoftver, de pl a Navigon letölthető a marketről és 30 napig ingyenes. Autóztam vele a hétvégén Budapesten és teljesen jól működött ez is.
A hangerőre decibelt nem tudok mondani, de szeritentem elég jól hallható, illetve a rezgését is meg szoktam érezni ellentétben a nokia 6300-val.
"guilty until proven innocent" - Artisjus
-
robertel
senior tag
-
Naras
őstag
Nos, ceruzával aztán kaparászhatnád a kapacitív kijelzőt évekig, akkor sem történne semmi...
A kapacitív kijelző elve, hogy a képernyő felülete felett egy vékony elektromos réteg képződik, mely ha megérintjük az újjunkkal akkor az elvonja ezt a kapacitást, s a rendszer ezt érzékelve tudja, hogy hol tapizod a cuccot
A rezisztívnél egy dupla rétegű felület van, mely nyomásra érintkezik, s ezt érzékeli a rendszer... így lehet ceruzával is használni. Jelen esetben is fogod tudni használni hozzá a ceruzát, mely lévén pont erre van kitalálva, nyilván nem fogja tönkretenni a felületet.
Bár véleményem szerint tök felesleges, mert LG valahogy megoldotta, hogy nagyon jó az érzékenysége a kijelzőnek...
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest