Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
válasz robertel #486 üzenetére
Sziasztok!
Nekem nincs Optimusom, így nagyon sok időt nem szeretnék ráfordítani, de egy jóbarátomnak segítenék. Azt kérném, hogy valaki legyen már olyan jó, hogy priviben egy Navigon, esetleg iGO navi szoftver beszerzésében segít nekem.
Előre is hálás köszönet érte!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
Megőrültök! A cimbora most hívott, hogy ott van a boltban, és a pali erősködik, hogy vegyen inkább Nokia-t. Sok érvet elutasított a haver, erre a következőt mondta neki a pali: az LG-vel nem lehet navigálni, mert nem hardveres, hanem csak szoftveres a GPS benne! A srác valamit tudhat!
[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
Uraim!
Az Optimusnak kell driver, hogy Xp-vel együtt tudjon működni? Mert a cimbi ráeresztette USB-n, és nem hajlandó a gépe felismerni, azt mondja...
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
#506 senkise?
-
Játékos
addikt
Uraim!
Olyan problémám van, hogy a Navigonnal szeretnék Romániába navigáltatni, de azt mondja a szoftver, hogy nem elérhető a cél, állítsam be esetleg az útvonalbeállításoknál, hogy mit engedélyezek. Engedélyezve van minden tipusú út, és sajnos minden célra ezt írja a telefon.
Mit lehet vele tenni? (Esetleg valami iGO-t nem tudtok javasolni óccsón?)
Köszi!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
Légyszi csak akkor válaszolj, ha segíteni akarsz, mert amit leírtál, azt teljesen feleslegesen tetted! Ha tudsz segíteni, azt természetesen hálásan köszönöm, de feleslegesen ne "fáradj".
Akkor konkrétan: a Navigon nem próbaverzió, illetve ha az lenne, akkor sejtésem szerint nem ezt az üzenetet adná, mert elég logikátlan lenne...
iGO pedig tudom, hogy hivatalosan nincs...
Béke!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
válasz robertel #582 üzenetére
iMapMyRun a program neve, és nem kell hozzá feltétlenül adatforgalom, csah akkor, ha térképen követni akarod, hogy aktuálisan hol jársz. GPS természetesen szükséges.
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
A cimborámnak van Optimusa, egyszer szinkronizáltam rajta a gmail fiókomat, amit úgy is felejtettünk, és mostmár zavaró a sok névjegyzékem, meg a mail-jeim, ami állandóan érkezik neki. Nem találtam benne, hogy hol tudok új gmail címet megadni neki! Sem a gmail alkalmazásban, sem a beállítások között. Meg tudná mondani valaki, hogy hol érdemes keresni?
Köszi szépen.Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
válasz wwenigma #7267 üzenetére
Hali!
Nincs sajnos olyan opció, hogy fiók törlése!
Nem tudom, hova lehet beírni a gmail fiók nevét, ha egy másikat akarok használni!
Tehát a kérdés továbbra is megmaradt:"A cimborámnak van Optimusa, egyszer szinkronizáltam rajta a gmail fiókomat, amit úgy is felejtettünk, és mostmár zavaró a sok névjegyzékem, meg a mail-jeim, ami állandóan érkezik neki. Nem találtam benne, hogy hol tudok új gmail címet megadni neki! Sem a gmail alkalmazásban, sem a beállítások között. Meg tudná mondani valaki, hogy hol érdemes keresni?"
Köszi szépen.Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
Köszi nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.