- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
Nem veszekedni akarok, csak szeretek mindenhez tőlem telhetően objektíven állni.
Teljesen elégedett vagyok a Spica-val, de el kell ismeri, hogy az Optimus erősebb. Ettől függetlenül a teljesítménykülönbség miatt nekem nem érné meg cserélnem, de egy vásárlás előtt állónak az LG is jó alternatíva lehet. -
-
kaller1
veterán
-
LouiS22
veterán
Te lenni nagyon okos, és igen, használtam, tudom mi a különbség. Viszont ennyi pénzért ne várd már el az aranyozott billentyűzetet is.
Legyél boldog a Pulse-zal, itt meg nagyon boldogok lesznek az Optimussal.
Vadiúj ára mennyi volt a Pulse-nak? Valahol 80 körül indult. Ugye?
-
LouiS22
veterán
-
BloodRay
veterán
HTC Tattoo? Kisebb, gyengébb felbontású kijelző...
Spica-nak meg a processzora gyengébb.
Valamit valamiért ugye.(#39) sagesz93 -> Pulse szolgáltatói telefon, nem kezdőárral... Plusz szintén gyengébb a hardvere ha jól tudom(kijelzője nagyobb, kapacitív tudom...).
(#40) kovacszk -> Spica-hoz jó esetben 2GB-os memóriakártya is járt(iGo-val), fülest meg nem tudom miért írod, az az LG-hez is van.
De ismétlem, hardveresen az Optimus jelentősen erősebb.
Azzal meg ne röhögtess már, hogy jobb a külföldi garancia, mint a magyarországi. -
LouiS22
veterán
Valóban? Hol kapok 45ért pl. Tattoo-t? A legolcsóbb hely, amit láttam, 62. És garantálom, hogy bolti garit kapsz hozzá (ergo szürkeimport), gond esetén viheted hozzájuk, ők meg viszik ki tudja hova javítani, aztán egyszer csak visszakapod.
És megmutatod a linket a hivatalos 2.1-hez? Hero-hoz sincsen még, nemhogy a Tattoo-hoz. Ismétlem: hivatalos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kiváló hardveres adottságokkal rendelkező, Android rendszerre épülő okostelefon az LG-től, tudásához képest meglehetősen olcsón.
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Last Epoch
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest