- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
-
LOGOUT
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bass
addikt
válasz
WolfLenny #35813 üzenetére
Nem a chrome a ludas hanem az lg rendszere. Vacak akku zabalo ,egyszeruen nem tudja az appokat kordaban tartani. Csaladban tobb telo van ugyan ugy belakva es ott nincs akku gond. G4-nel sem a 3000mah a keves hisz a ha feltoltestol merulesig nyomom 3,5-4 ora sot lazan összejön de a keszenlete siralmas,ha megy a net akar 4g akar wifi (nekem mindig) akkor 12-16 ora keszenlet jon ossze kb 1-1,5 ora sot amit hasznalom a tobbit a hatter appok szivjak le a hibas alap lg rendszer miatt.Lehet ezt csurni csavarni,szepiteni de amig az alap app kezeleseket nem rakja helyre az lg addig ez igy marad.
-
Mike81
senior tag
válasz
WolfLenny #35791 üzenetére
Szia!
Az enyém 2015 decemberi és meghasalt bootloop miatt.
Akkor az felejtős de nagyon
(#35794) gydani20 Én leginkább netezésre használtam. Egy játék volt amit rendszeresen tolok de az sem aku és ramzabáló. Melegedés nem sokszor fordult elő, de az is inkább csak langyos volt nem forró, és még is kifeküdt az alaplap. Ez teljesen beazonosíthatatlan szerintem, hogy mi okozta. Egy biztos mielőtt meghasalt kb 2 héttel ezelőtt arra lettem figyelmes, hogy rezgett a teló mellettem az ágyon. Némítva volt és azt hittem jött valami. De nem hanem már bootolt be. Ezen meglepődtem mert ilyent eddig nem csinált soha
-
kelly416
veterán
-
Rerrietllub
tag
-
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
WolfLenny #21118 üzenetére
Ha belépsz az álmodozás beállba a 3 pötty alatt lesz egy olyan menüpont is, hogy indítás azonnal. Arra mit reagál? Nekem ha be van kapcsolva töltésre mikor feldugom elindúl az óra ha lejár a képernyőidő. Nem kell lezárni a kijelzőt, mert akkor nem jelenik meg.
Nyesix
Arra én is kíváncsi lennék.... -
Troy.
addikt
válasz
WolfLenny #19691 üzenetére
Ennyit találtam:
The LG G5 arrives in Barcelona, Spain on Feb. 21st!
Come and meet new friends on the playground through the live streaming link below.
Show starts at 14:00 CET so make sure to mark that time!
✔ Watch the live streaming here(Feb 21st): https://www.youtube.com/user/LGMobileHQ -
vigyori78
őstag
válasz
WolfLenny #18482 üzenetére
Csinálhatsz magadnak is témát.
Vagy lecserélheted csak az ikont is.
Én ezt a 3 kinézetet szoktam használni : -
-
Tutu7030
veterán
-
leslien
nagyúr
válasz
WolfLenny #17433 üzenetére
nyugodtan mehet fel a 20D javaslom refurbish...ha vmi gond lenne akkor vissza teszed az aktuálist és úgy viszed szervizbe ha ne adj .. nem tudod vissza rakni mert nem csinál semmit akkor max lesz egy független telefonod mert alaplapot cserélnek.. 20D kdz találod Stauffenberg jó gazdánk LOGOUT -nál...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
WolfLenny #17330 üzenetére
Nekem is szokta csinálni, na ekkor kell ránézni a teló kijelzőre, ahol engedélyt kér az usb csatlakozáshoz(nincsen sajna ne jelenjen meg többet opció). Ha leokézod megjelenik a teló....szopatós.(a meghajtók közt sem lesz bent addig...)
Stauff
Holland vodás és 262-02 kódos -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
WolfLenny #17332 üzenetére
Hivatalosan a jótállás csak a gyári szoftverrel való használatot fedi le. A gyakorlatban viszont aligha kötekednek emiatt, de ezt ugye készpénznek nem szabad venni és függ attól is, hogy milyen lábbal kelt fel a szervizes.
A legjobb az, ha olyan KDZ-t raksz fel, ami a te készülékedre egyébként is kijött, csak esetleg az LG Bridge nem akarja jelezni.
-
-
toto0569
addikt
-
Aryon87
félisten
válasz
WolfLenny #16328 üzenetére
Sokan belefutnak ebbe. Menj arra a részhez ahol az időt állítod be. Na ott az órás panelt told fel, a napok kiválasztása alatt van a többi beállítási lehetőség
Egy kis segítség:Más: 8ó 50perc akkuidő, 3óra 49perc kijelzőidővel. Rengeteg fotózás, kis telefonálás, viber végig aktívan, messeger, facebook, instagram és böngészés. Még 22%-on vagyok, 3/4 része mobilnettel, váltakozó hálózaterősséggel és ugráló netkapcsolattal (3G, 4G - vidék). Hibátlan teljesítmény
-
petfoto
tag
válasz
WolfLenny #15723 üzenetére
Én is Nexus 5 után váltottam G4-re. Röccenés ugyanannyi, mint N5-ön(vagyis szinte nulla), bár én erre nem vagyok érzékeny. 600 órás uptime után sem lassult a rendszer.
Akkuidő csodálatos az elődhöz képest,bár én azt KK-n használtam,de most párom nyomja Lollin, azzal sem lett jobb jelentősen.
Romolni szerintem nem kell, még root sincs nekem,pedig a Gb-t nagyon bírtam N5-ön.
A többire válaszol Neked az összefoglaló.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Háztartási gépek
- Használt VGA / videókártya ajánló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest