- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
-
LOGOUT
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike81
senior tag
válasz
bigdigit #35653 üzenetére
Szia!
Az elmondásod alapján a te kijelzőhibád nagyon hasonlíthat a G2-nél jelentkező kijelző sárgulához, ami annál a típusnál volt szériahiba. A kijelző ragasztása volt a ludas ha jól rémlik, és elég sok készuléket érintett. De én úgy tudom hogy a G4-nél ez a hiba nem jelentkezett.Engem a G2-n ez a hiba elkerült azt is úgy adtam tovább hogy egyszer sem járt szervízben a kicsike👍😉
Update; csináltam kijelző tesztet és nekem sehol semmi folt vagy sotetebb resz nincs. Ha garis a telód akkor szerintem szerviz
-
FerNandor
őstag
válasz
bigdigit #35032 üzenetére
hali. mik ezek amúgy? nagyon nagy "divat" lett mostanában ez a biztonsági szint kérdés. régebben nem hallottam erröl semmit. miröl szól ez?
hívtam az LG-t, azt mondták, hogy valószínü holnap küldik vissza a futárral. úgyhogy úgy tünik megint gyorsan visszakapom, remélem most már jó kijelzövel. és mivel talán szombat munkanap, remélem akkor leszállítja a GLS.
-
Tutu7030
veterán
válasz
bigdigit #34995 üzenetére
IMEI alapján meg tudod nézni.
LG Warranty Check - Lookup -
Balzak83
senior tag
válasz
bigdigit #34917 üzenetére
A Váci útra vidd, a Telemax nem cseréli automatikusan az alaplapot, ha nincs vele különösebb gond. Én beadtam melegedéssel, + kamera hibám is volt. Visszakaptam kamera modul cserével, egy új akkuval, illetve egy szép kövér V20D szoftverrel.
Az akksinak örültem, pont cserélni akartam, de azt miért gondolhatták, hogy majd a közelgő bootloop problémámat egy szoftverfrissítés megoldja?
-
Tutu7030
veterán
válasz
bigdigit #34917 üzenetére
Nekem nem egészen 1 éves korában került be a szervizbe a mobilker.-től vett telefon. Annyi volt a megjegyzésük a váci úti szervizben, hogy az lg-től le kell kérniük imei alapján, hogy valóban EU-s készülék e? (azt mondták, hogy őket nem az érdekli, hogy mi van a dobozára írva, hanem az, amit az lg mond az imei-re)
-
Reinkz
senior tag
válasz
bigdigit #33509 üzenetére
ha az ikonokat nem látod még a fölső sávban akkor nem az, az én kijelzőm is ilyen mint a tied a teje szürkébb sőt majdnem középen is van benne egy ilyen szürke sáv, biztos vagyok benne a proci melegétől lett ilyen, és nem múlik el és ez nem az a szürkeség hogy a tetején lássam az ikonokat mielőtt valaki kioktat, gondolom szólok
és valóban akkor a leglátványosabb amikor fektetve használod a telod, szervizbe nem nagyon érdeklte őket, szóval fogadd el csak ezt tudom mondani..
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
bigdigit #29573 üzenetére
"Egyáltalán az normális az android rendszer folyamatosan ébren tartja a telefont?"
Igen, amennyiben olyan rendszerfunkciók be vannak kapcsolva, amik folyamatosan ébren tartják (pl: Helyelőzmények, Google backup, stb). A helyzeten ronthat a mobilnet használata a Wi-Fi helyett és a gyenge térerő, gyakori adótorony váltás, ilyenek.
-
Stauffenberg
nagyúr
-
mivan80
aktív tag
válasz
bigdigit #16303 üzenetére
Tudom. De jó lenne ennél valami állandóbb megoldás.
Pl. A kicsi most kezdett el kúszni. eddig még se fotózni se videón megörökíteni nem sikerült.
Ma délután megint megindult, én ugrottam a telóért, de eszembe sem jutott, hogy a hangot vegyem le róla, így videónál egyből csipogott a telefon.. Nyilván a gyerkőc azonnal megállt és kúszás helyett engem nézett...Elég idegesítő tud lenni.
Az meg tudom, hogy én hibám, de ha a hangot leveszem, van hogy elfelejtem visszarakni, és így elmulasztok hívásokat...
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
bigdigit #16021 üzenetére
A topikban ma már te vagy a negyedik BAL régiós akinek megjött a V20c, szóval nagyon úgy néz ki, hogy teljesen normális.
Mondjuk egy rendes (nem olyan amit a telefon kiír) changelog-ra kíváncsi lennék. Sokaknak a V20a után megváltás volt a V20b.
(#16026) ittakary: Összefoglaló!
-
Quqesz
nagyúr
válasz
bigdigit #12147 üzenetére
A verziót a dobozon találod meg,azon a fehér tájékoztató lapon,amin rajta van az imei,típus,stb...a szín felett lesz egy 3-4 jegyű betükód,azt keresd meg az lg firmware oldalon(ha nem megy itt is megkérdezheted). Amúgy alul oda van írva az importáló cég is(itthon pl LG Magyarország kft).
-
dptrsk
addikt
válasz
bigdigit #8283 üzenetére
mobilkereskedes.hu oldalan is le van irva, csak, ha keresi az ember, akkor találni rá.
2év gyártói+forgalmazói, azaz 1. évben LGhez is és mobilkereskedeshez is viheted, 2. évben csak a mobilkereskedeshez (ilyen 2 éves gari eseten futáros szervizük van, amit első évben is igényelhetsz)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Memóriakártya topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest