Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
spadesbond
csendes tag
válasz Shummo #19719 üzenetére
Így van, az Android nem engedi alapból. Ha Cloudy-d van, akkor nyilván root-olt, és akkor mehet fel rá Secure Settings, amiben lehet engedélyezni ezek kapcsolgatását. A Tasker pedig a Secure Settings-et plugin-ként tudja használni.
Annyi még, hogy a legújabb Secure Settings-ben valamilyen izé miatt amit én sem olvastam el, alapból le van tiltva a GPS kapcsolgatásának lehetősége, külön engedélyezni kell, de nem ajánlják. Ettől én még használom. -
spadesbond
csendes tag
válasz TomPack #26412 üzenetére
Többen írtátok már, hogy nem tudjátok navira használni a telefont, mert túlmelegszik. Én direkt ezért olyan autós tartót használok, amit a légbefúvó nyílásra kell rögzíteni, és így a levegő közvetlenül a telefonra megy. Ha a légkondi is megy, majdnem lefagy, mármint hőmérsékletileg.
A másik ami még ehhez a kérdéshez tartozik a Tasker nevű progi, ami szerintem annyira alap, hogy képtelenség nélküle androidot használni. Többek között azt is meg lehet csinálni vele ha van root, hogy adott progi futásakor (navigációs progi) kikapcsolja a képernyőzárat akármilyen is van beállítva, azaz csak duplakoppal és/vagy hátsó gomb megnyomással lehet ki-be kapcsolni, azaz se húzogatni, knockkódolni, pinkódolni nem kell. De ez csak egyetlen apróság, amire jó a Tasker.
-
spadesbond
csendes tag
Páran kísérleteztetek pár hónapja mindenféle hőelvezetővel a proci körül (paszta, thermal pad). Tőlük kérdezném, hogy besárgult-e újra a kijelzőtök?
Én most adtam le már másodjára kijelző cserére, de ha bevált ez a mod, akkor nekiesek én is. -
spadesbond
csendes tag
válasz Fitzgerald #32457 üzenetére
Bocs, most látom csak hogy válaszoltál, köszi! De nem nagyon értem... Hogyhogy megszárad a ragasztó? Nekem először augusztusban cserélték, a jobb felső sarok körül sárgult. Aztán 2-3 hónapja újra ugyanott kezdett sárgulni egyre jobban és főleg akkor látszott, ha elkezdett melegedni a telefon. Ha kihűlt, alig látszott.
Szóval nem tudom milyen ragasztóra gondolsz, de augusztus óta sok hónapig nem volt semmi, majd elkezdte, úgy, mint a gyári első kijelzővel is. -
spadesbond
csendes tag
Fulmics 4.2 indehausz
-
spadesbond
csendes tag
Exceed kernel használóktól kérdezném:
Hol a csudában vannak az Xceed 2.3k(g,h, stb) verziók? Mindenkit leoltanak a fórumon, hogy keresse meg, de én sem találom sehol... Ami a downloadban van január 26-i, és azzal nekem a Fulmics 4.1-2 random rebootol:
https://github.com/zeroblade1984/LG_MSM8974/wiki/G3-Downloads
De újabb verzióra már konkrétan írják, hogy nincs baja a Fulmics-el, de azok hol vannak? -
spadesbond
csendes tag
válasz spadesbond #33021 üzenetére
Közben megtaláltam... De miért nem a kezdő post-ot frissíti inkább...
-
spadesbond
csendes tag
Fulmics 5-ben kipróbálná nekem valaki, hogy egy a sima SMS appban lévő SMS-en hosszú nyomás, majd szöveg másolása, és a szöveg vágólapra kerül-e, azaz utána beilleszthető-e máshová. Nekem nem, írtam a Fulmics fórumon is, de nem nagyon válaszol senki...
-
spadesbond
csendes tag
válasz Aryon87 #35866 üzenetére
Hát lehet, hogy én fogtam ki ennyire, de van olyan kollégám, aki szintén a 3-nál tart már. Pedig ő mindig gyári szoftvert használt, úgyhogy még ezen sem múlik.
Gondoltam rá, hogy bepróbálkozom majd amikor leadom újra a Vodában, hogy nagyon-nagyon pipa vagyok, ez így nem állapot és ilyenek. Hátha bejön és tényleg cserélnek.
A Vodában járt már valaki így? -
spadesbond
csendes tag
válasz Joccc07 #35878 üzenetére
Bocs, de nem értem mit akarsz ezzel mondani. Ez alapján a készülékedhez 1 év teljes garancia volt, de a második évre már csak a munkadíjat nem kérik el, de mondjuk egy kijelző árát mégis?
Nekem biztos nem így van a Vodás jótállási jegyen, 2 év van rá, egyedül csak annyi a kitétel, hogy a 2. évben már fődarab cseréje esetén sem indul újra a garancia. És mindegy, hogy hová viszem, de a Voda nyilván a Telemaxba küldi. -
spadesbond
csendes tag
Sziasztok, van valakinek tapasztalata csereutalvány ügyben? Februárban lesz 2 éves a készülékem, eddig háromszor javíttattam garanciában kijelzősárgulás miatt és már megint kezdi, úgyhogy még a 2 év lejárta előtt újra viszem. A garanciapapíron már nincs is hely ugye. Van esély rá az LG-nél, hogy megszánnak egy csereutalvánnyal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest