Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gjoco1

addikt

válasz dkovizoli #35434 üzenetére

Félre ne érts a 2 G3-am közelít a másfél éves korhoz és soha semmi "tipikus"LG hiba nem jelentkezett (még).Olyan mindkettő,mintha most vetem volna ki a gyári csomagolásból(üvegfólia....).Ez a félek szindróma azóta jött elő Bennem,amióta rácuppantam a G4-re és elkezdtem olvasgatni a nagyobb tesó Fórumát.Egyenesen reszketek a bootloop hibától-az akku gyors merülés- forrósodás.......Pedig nagy az elszántság Bennem,hogy G4-et vegyek.Viszont sajnos nem úgy állok anyagilag,hogy ne GSM-es,vagy használtat vegyek.Mert ha a kettőt sikerülne is eladnom,az sem takarná be egy zsír újat.Azt is jól tudom,hogy ezekkel is vannak gondok,de a már jól beváltat félek lecserélni egy bizonytalan G4-re.Tudom mire gondolsz,hogy sajnos csak elsősorban rögtön a rossz HSZ-ek-re figyelek fel.Való igaz,hogy ami elromolhat,az el is fog.És ez vonatkozik bármilyen márkára.De mint ahogy írtam egyszerűen reszketnék,ha nem volna mankónak 2 év gari a zsebben.
    És nem is szeretnék vészmadárkodni,aki esetleg innen-amoda váltana,de ez az Én egyéni hülyeségem,amit nem tudok kezelni.Pedig.......hajaj.... ;) Tudom bátorítani szertenél........ :R Szóval Én ilyen fosos vagyok ezzel kapcsolatban.Nagyon nehezen szoktam megválni a bevált kütyüiemtől így közel a 60-hoz.Van úgy hogy kell fél év is,hogy bele vágok egy cserébe. :D

[ Szerkesztve ]

"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/

Új hozzászólás Aktív témák