-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz dkovizoli #35434 üzenetére
Félre ne érts a 2 G3-am közelít a másfél éves korhoz és soha semmi "tipikus"LG hiba nem jelentkezett (még).Olyan mindkettő,mintha most vetem volna ki a gyári csomagolásból(üvegfólia....).Ez a félek szindróma azóta jött elő Bennem,amióta rácuppantam a G4-re és elkezdtem olvasgatni a nagyobb tesó Fórumát.Egyenesen reszketek a bootloop hibától-az akku gyors merülés- forrósodás.......Pedig nagy az elszántság Bennem,hogy G4-et vegyek.Viszont sajnos nem úgy állok anyagilag,hogy ne GSM-es,vagy használtat vegyek.Mert ha a kettőt sikerülne is eladnom,az sem takarná be egy zsír újat.Azt is jól tudom,hogy ezekkel is vannak gondok,de a már jól beváltat félek lecserélni egy bizonytalan G4-re.Tudom mire gondolsz,hogy sajnos csak elsősorban rögtön a rossz HSZ-ek-re figyelek fel.Való igaz,hogy ami elromolhat,az el is fog.És ez vonatkozik bármilyen márkára.De mint ahogy írtam egyszerűen reszketnék,ha nem volna mankónak 2 év gari a zsebben.
És nem is szeretnék vészmadárkodni,aki esetleg innen-amoda váltana,de ez az Én egyéni hülyeségem,amit nem tudok kezelni.Pedig.......hajaj.... Tudom bátorítani szertenél........ Szóval Én ilyen fosos vagyok ezzel kapcsolatban.Nagyon nehezen szoktam megválni a bevált kütyüiemtől így közel a 60-hoz.Van úgy hogy kell fél év is,hogy bele vágok egy cserébe.[ Szerkesztve ]
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Delta Force (2024)
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Motorola Razr 40 ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 ultra 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok