- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
22700 - 22601
76219 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:08 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
Ja és én egyedül úgy tudtam recoveryt telepíteni, hogy először rootololtuk a telót, ioroot24-el (az összefoglalóban belinkelt ioroot el sem indult Win 8.1 alatt), majd feltettük a Flashify-t. Telóra rátöltöttünk a legújabb twrp img fájlt és a Flashify-al feltelepítettük. Később a Philz recoveryt is Flashify-al tettem fel.
Az összefoglalóban leírt módszer nálam nem akart működni, valami adb hiba volt. Az elérési útvonalban volt hiba. Kiírta pedig, hogy adb devices connected és mégis amikor a twrp-t akartuk telepíteni az összefoglalóban leírt leírással, útvonal elérési hibát dobott és nem tudta telepíteni. Próbáltuk olyan gépen is, amin már volt adb driver régóta és használva is volt rajta, de ezzel a telóval mégis útvonal elérési hibát dobott. Mai napig nem értjük, hogy az összefoglalóban leírt twrp telepítési módszer, miért nem működik az én telómon. Pedig másnál gond nélkül működik.
-
icecave
nagyúr
Hogy tudtam ezt ennyire figyelmen kívül hagyni bakker... csak a "beillesztést" használtam a másikat ignorálta az agyam. Na, mindegy, már ezt is tudom

-
Lecs@
addikt
-
akooos
veterán
-
Azharel
aktív tag
Mindenképpen írd bele, hogy a vírus írtót ki kell kapcsolni a frissítés alatt mert néhány beriaszt a http.exe -re.
Az első módszer meg elvileg működőképes még mindig akkor ha újabb FW-t akarsz felrakni a jelenleginél, csak a downgradet nem lehet vele megcsinálni, elméletileg.+esetleg a legvégére ha bootloopba kerülsz akkor hard reset, mert minden nap megkérdi valami miért van bootloop
-
vadászcsiga
félisten
-
szala86
aktív tag
Na szép jó éjszakát mindenkinek!
Az összefoglalóval kapcsolatban meg, akkor várom az észrevételeket! -
asderr
aktív tag
-
Lecs@
addikt
-
rayoliviero
veterán
Ensure you have the proper USB drivers installed, and your phone is in the proper mode (For Verizon, use Ethernet mode on the PC settings menu)
Enable Developer Mode on your phone and enable USB Debugging
Extract this zip file somewhere on your PC
Run root.bat
The phone will ask you to disconnect USB, disable USB debugging, then re-enable it and plug the phone back in, do so when prompted
You will then be asked if you would like to have a superuser package installed, which you can accept or declineAzt hiszem ezt a leírást követtem.
-
icecave
nagyúr
-
szala86
aktív tag
Ha le tudnád írni az ioroot24 telepítés menetét, akkor berakom a leírásba! Ha képet is tudnál csinálni róla, akkor az lenne a legjobb. De ha nem az sem baj, csak írd le mit, mikor, hova kell állítani, kihúzni, bedugni...
-
trobi28
addikt
Van zseblámpa funkco.Nekem is volt s4,nem jött be,főleg az aksi,ugyan ilyen használat mellett délutánra megadta magát

Írtad hogy nem akarod buherálni.Én se tettem,full gyári,csak kifagyasztottam pár számomra felesleges appot, ennyi
Jó ez a készülék,kellemesen csalódtam az LG-ben
Ami hibát felsorolhatnék talán az apró laggok néha de nem vészes.
Annyira megtetszett hogy a tabomat is lecserélem ilyenre,pedig a mostani sem gagyi (Asus HD 7).LG GPad 8.3 -at néztem ki
-
akooos
veterán
A korábbi androidos telefonok amiket felsoroltál sosem voltak 'Flagshipek', ezért volt velük baj
Próbáltál volna egy HTC Sensationt, S2-t, rendes Xperiát, más lett volna a véleményed róluk.Én jó pár droidot nyúztam, de sosem volt még a G2-nél jobb telefonom, november óta egyetlen egyszer sem akadt meg. Végig stock ROM-al használtam, egyedül annyi, hogy rootoltam a ROM-ot, hogy kigyalulhassam, de semmi több. Most viszont 4.4.2 customot raktam rá, mert kellett a 120 FPS-es videó
(nyilván csak eyecandy, de én elszórakozok vele sokat).Úgy vélem, nem bánnád meg a váltást

Ja és egy kép az utolsó kérdésedre: a jobboldali ikon/widget egy azonnal reagáló kapcsoló a zseblámpához:
kép -
Fail3D!
addikt
-
Laci.M
senior tag
-
Lecs@
addikt
-
asderr
aktív tag
-
rayoliviero
veterán
-
icecave
nagyúr
Én azt sem értem, hogy mit is szeretne ezzel... és mi van G2-ben gyárilag? Bocs, hogy értetlenkedek, csak lehet van egy olyan feature, amiről nem is tudok, hogy van, illetve hogy kell előcsalni

Xmodule: Persze, hogy van.
-
szala86
aktív tag
-
vadászcsiga
félisten
Fene sem tudja hányadik olyan kérdést olvasom már az android app topikban ami a G2-ben gyárilag benne van

[link] -
Xmodule
őstag
En meg pont Android után éreztem megvaltasnak i5-ot. Igaz olcsóbb androidos teloim voltak (htc hero,zte blade, Xperia go, Samsung advance) aztán meguntam a laggolast a sok buheralast. Csak egy okos telot akartam ami megy, megnyit mindent ami kell akadas nelkul. De most meg mióta meg nyomkodtam a g2-ot totál megváltozott a véleményem az androidrol. Majd hogy nem bele vesodott a gondolat a fejembe hogy nekem kell egy ilyen telefon. Érdekes mert pl a Samu s4 kifejezetten nem tetszik. Nagynak találom nem kényelmes. Ellenben a g2 majd hogy nem tökéletes!(hiányzik a víz es por allosag)
csak ugye régről bennem van az Android lagg lassúsága félsz. De amikor nyomogattam a g2-ot boltban nem volt vele gond igazából. Amugy zseb lámpa funkciója van a vakunak? -
Laci.M
senior tag
-
szala86
aktív tag
Na akkor tessék elolvasni ezt az összefoglalót!
Ha valamit módosítani kell akkor írjatok. Ha jó lesz akkor cserélve lesz a másik. -
asderr
aktív tag
-
Looserke
őstag
-
asderr
aktív tag
-
trobi28
addikt
-
hard74
senior tag
-
Laci.M
senior tag
Én stock 10a-n néztem. Ezek szerint akkor a keretet meg lehet oldani.
-
rayoliviero
veterán
G Pro 2 V3 nem visszhangzik, frankó. De nem érzem gyorsabbnak ezt a ROM-ot a Cloudyflex ROM-tól. A böngészőben kicsit gyorsabban töltődnek be az oldalak.
-
k5.20
senior tag
-
DroiDMester
nagyúr
-
Lecs@
addikt
-
szala86
aktív tag
-
Laci.M
senior tag
-
Lecs@
addikt
-
Xmodule
őstag
-
Laci.M
senior tag
-
Xmodule
őstag
feber.se itt lejatsza szepen a videokat, nem esik szét az oldal? esetleg ha még egy appot is meg tudnál nekem nézni: Blocket a neve. (amolyan expressz.hu itt svédben) hogy ott rendesen mutatja e a hirdetéseket nem laggol stb stb. ezket használom a legtöbbet. facebook app-ot ha használod és ott van egy linkelt video azt is szepen megnyitja? köszi
-
apaszka
veterán
-
Exelsior
őstag
-
Rolly
veterán
valaki egy eredeti garipapírt fotózna nekem, hogy nehogy átverjenek?
-
szala86
aktív tag
Aki 4.4-et használ az próbálja ki ezt: Xposed Installer LG G2 4.4.2.apk.
Állítólag működik. Hátha van vállalkozó szellemű aki kipróbálná. Én nem próbáltam. Csak saját felelősségre próbálja mindenki! -
trobi28
addikt
-
Exelsior
őstag
1 napot simán elfut. De szerintem többet is.
Nagyon jó aksiban a legjobb. 
Na skacok vissza kaptam a telefonomat az LG szervizböl 2 nap alatt kész lett.
Tejes első és hátsó burkolat csere lett a vége a kijelző jó volt csak közötte a sárga csík volt.(ragasztó vagy mi)
Most így olyan mintha új mobilt kaptam volna.

-
Laci.M
senior tag
-
rayoliviero
veterán
-
Xmodule
őstag
Na majd megprobálom kiprobálni csak az a baj hogy az ilyen elektronikai boltokban csak gyari programok vanna fent azzal meg nem ment sajnos. iPhone 5 röl szeretnék váltani erre a G2 -re mert ez a legszimpatikusabb készulék az egész androidos piacon jelenleg. iphone5 aksija nagyon gyenge 3G netezés mellet jo ha kibir 4 orat. G2 mennyit bir ki? Igazabol csak az tart vissza hogy ezeket a flash videokat lejatsza e szepen rendesen. Ez fontos lenne.
-
Misi1980
senior tag
Az imei számod rendben van nem változott meg?Ha megváltozott szerintem produkálhat a telefon ilyen hálozati hibákat.
-
Bilux
veterán
-
DroiDMester
nagyúr
-
Xmodule
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy ha böngészöben weboldalakon be vannak ágyazva videok akkor azokat megnyitja teljes képernyöben ugy hogy tekerni is lehessen benne? Flash videokra gonodolok. Olyasmire mint pl iPhone 5 nék is van.
-
jaffa 2843
Ármester
Van rá mód, hogy videofelvétel közben autófokuszt vagy tap-to-focus -t lehessen használni? Sajna elég random a focus video közben.

-
tibee77
őstag
Ha a stock fw-t frissitem majd a kitkat-re (hivatalosra amikor majd kijön), akkor a dorimanx kernel be fog zavarni?
Szerk.: Hülye vagyok, mert root is van az meg semmifelekeppen nem jo hivatalos frissitesnel. -
Azharel
aktív tag
valóban, véletlenül rosszat linkeltem, sorry
-
JoeCockBill
senior tag
-
mumk1
addikt
-
DroiDMester
nagyúr
Hibátlanul működik a 2.7.0.0. TWRP is, ha nem témázod akkor nincs gond!
De hozzá való témával hibátlan, már nálam is a 2.7.0.0. van meg a hozzá való BLACK téma!
Jó lett ez az új twrp már a dátumot sem cseszi el mentésnél(és lehet a file manager részénél egy szép pofás custom managert betenni), és alapból működik az OTG mivel én mindent oda mentek és onnét telepítek, ez nekem alap feltétel hogy tudja a recovery
Egyedül amit hiányolok hogy nem lehet állítani a lcd fényerejét, ahogy a 2.6.3.4 -nél, mert ott levettem 35-40.% -ra és úgy faintos volt Most meg full 100% on égeti a szemem!
De remélem hamar lesz ebből a verzióból is egy módosított példány!
Én is fel tettem 1 hete a 4.4.2 est, de sajna nekem XPOSED nélkül a G2 egy fél telfon csak, hiába van root de semmi tweak progi nem megy, mert amiket használok mindhez kell az Xposed framework ami ugye sajnos még 4.4 -re nincs!

így kénytelen voltam vissza térni a STOCK v10F -re alaposan kigyomlálva, meg a friss 2.9 es kernel el most nagyon baba lett a cuccos!

a 2.8.at végleg leis szedték az oldalról is, a 2.5.-2.8 közöttiekkel meg minddel volt valami gond!
De így 2.nap használat után úgy látom ez a 2.9 es nagyon jó lett, azóta semmi fagyás vagy anománia nem volt! a lényeg ha feltetted akkor STweak ben az utolsó fülön nyomjál egy dafault -ot és restart! ezután már lehet belőni a neked megfelelőre!
-
zack
nagyúr
-
apaszka
veterán
Huhh
Megint megfagyott a telóm. Második indításra indult csak el.
Szóval valamit csinálom kell hamar, mert ez így nem jó.
Én nem skineztem a twrp-t.
Viszont fura így egy mentés. Valami nem ok.Ha most csinálok egy case/dalvik-ot nehogy, és csak több újra indítás, sok imádkozás után indul el.
Ez nem jó.
Ide vissza térni is hülyeség. Tehát egy rendes rendszert kell felraknom hamarosan.Szerk.
Látod az lehet. Mindjárt frissítem is. Köszi, erre nem gondoltam, én hülye! 2.6 van fenn.
Az új vacakolt. -
DroiDMester
nagyúr
Melyik KERNELT használod? mert a régebbi 2.5-2.8 közöttiekkel nálam is voltak ilyen random fagyások meg anomániák viszont most a Friss 2.9 -el ezek mind MEGSZŰNTEK!

MÁS:
Nekem pont fordított volt a helyzet én is CWM recovery -t használtam világ életembe(Samu, HTC, ZTE) telóimon!
Mikor megvettem a Októberbe a G2 .öt még ezt a G2 fórumot nem is láttam hogy van/létezik, és semmi infóm nem volt a G2 -ről így csípőből a CWM recovery -t tettem fel!(az akkori leg frissebbet ami létezett G2 re)
Sajnos nem jó választás volt, mert elkezdtem romokat felpróbálni de vissza akartam tenni az előzőleg lementett (még gyári v10A T -s) romot, mire a cwm recovery mikor rányomok hogy restore szépen elkezd pofázni hogy hibás/sérült a mentés pedig nem volt az mert CRC az helyes volt az összes file -nál, magyarán már a lementést is hibásan csinálta meg!
Ekkor kezdtem el nézelődni hogy mi lehet a gond és hamar rátaláltam XDA -n, hogy a G2 höz a TWRP ajánlott!

Feltettem az akkor szintén leg frissebb(2.6.3.2) verziót abból is a módosított OTG képest és azzal már soha nem volt gond se mentésnél sem vissza állításnál és természetesen custom rom telepítésnél sem!
Nekem is fura volt 4.év CWM használat után a TWRP de most meg már a CWM lenne fura úgy meg szerettem a TWRP -t

Amúgy rájöttem mi a gond az új 2.7.0.0. TWRP -vel akkor van gond vele, ha előzőleg már volt fent egy korábbi 2.6.x.x verzió, és ahoz volt feltéve egyedi téma(ui.zip) a 2.7 es verzióban ugyanis módosult a WIPE résznél a sorrend így a 2.6.x.x. hez készült témák NEM KOMPATIBILISEK a 2.7.0.0 -el mivel a réginél a második sorban volt a chace most ott a system van és ez okozza a gondot, mert a jónép rányom a dalvik/cache WIPE -ra és közben a komplett system -et wipe -olja!

-
f.lorand
senior tag
-
Azharel
aktív tag
-
f.lorand
senior tag
Sziasztok!
A leírás szerint szeretnék 10E-t frissíteni egy keleti készüléken. Az "upgrade start" gomb megnyomása után nem ugrik fel a következő ablak, hanem megnyitja az LG Mobile Support Tool szoftvert és azt mondja, hogy a telefonra már telepítették a szoftver legfrissebb verzióját.
Nem értem. Miért nem enged tovább?köszi!
-
toto0569
addikt
-
Lecs@
addikt
-
tsuckware
tag
Sziasztok!
Ezt a downgrade dolgot meg lehet csinálni win 8.1 alól is? Mert nekem sehogy sem sikerül. Már minden lehetőséget megpróbáltam. Szétb..sz az ideg...

-
apaszka
veterán
Én mióta G2 tulaj vagyok ,óckodom a twrp használattól.
Csináltam egy csomó mentést,de nagyrészt nem jók! de azt mondom nem 100% os egyik sem.
Lehet,hogy én vagyok balf@sz,nem tudom.Mikor megvettem a telót azonnal ment a ROOT,és a twrp. > persze mentés a gyári fasza rendszerről.
Aztán kipróbáltam a felx ROM ot.
Nem jött be,és vissza akartam rakni a mentést! Hát nem jött be mert be sem bootolt a teló vele!Na szép mondom.
Ment a kdz .Aztán készítettem több fázisról mentést! Hangtuning / kameratuning... előtt után!
Ezekből 2 maradt meg,mert a többi hulladék.
Sajna ezek a mentések sem 100%osak,mint kiderült,
Pár napja ez új Flex ROMot felraktam. Nekem nem jött be.
Vissza raktam a mentésemet,de random fagy a teló ! Ma 2x úgy megfagyott,hogy öröm volt nézni. Az időjárást néztem volna meg,se semmi! Lehetett tartani a bekapcs gombot ,jó sokáig.
Aztán a flip tokom felraktam melóba ,hogy kicsit azt is használjam. Lecsuktam,és vége. Megint ...
Így nem igazán merek semmit kipróbálni,várom az új gyári ROMot,a kitkat-ot. aztán meglássuk.
Az előző telóimnál,nem volt soha ilyen,hogy egy mentés szar volt. CWM-el vissza ment,és mint tükörmentéshez híven tökéletes volt !

Én ebben bízom !
Szerk:
Ha elakadtam, a fiamtól kértem segítséget. Android programozásból írta a diplomáját kitűnőre! Így valszeg jól csináltam a mentéseket,amik használhatatlanok lettek nagyrészt,mint kiderült!

-
resch13
tag
-
Lecs@
addikt
Elvileg csak a downgrade nem megy 4.4.2 - ről. De erősítsen meg valaki azért engem.
-
dave182
senior tag
Hali, van itt valaki aki htc one-ról váltott g2-re?
Ha igen néhány szóban leírná a tapasztalatait?
Köszönöm -
JoeCockBill
senior tag
Az a helyzet állt elő hogy vissza kell vinnem t-be a telót, leesett kemény 1 méterről és terminátorra tört (az előlapon a fehér rész alatt kilátszik a nyák). Szerencsére lusta voltam lemondani a biztosítást, így "csak" 20ba fog fájni. látom pont megszívtam ezzel a KDZ-s dologgal. Spiderio 10F alapú romról akarom visszatenni a t-s 10a-t, így is kell bűvészkedni a KDZ-s cuccal vagy csak 4.4ről 4.2re váltásnál?
-
szala86
aktív tag
Csak az új TWRP, a 2.7.0.0 a hibás. Az elötte lévő verziók hibátlanul működnek és sokkal stabilabbak mint a CWM-ek. Persze ezt a Philz CWM-et nem ismerem. Ez lehet, hogy már jobb mint a TWRP vagy legalább olyan jó.
-
rayoliviero
veterán
-
Lecs@
addikt
-
apaszka
veterán
-
Lecs@
addikt
TWRP Jobban ajánlják igen. Többeknek komplett factory resetet csinált pl ( nekem is ) systemet is törölve úgy, hogy nem választottam opcióként. Eredmény egy szép bootlop teljesen üres belső sd - vel
Ez nem azt jelenti, hogy sz@r, de én nem szeretném ezt még egyszer. Ezért raktam fel a Philzet.(#22619) Gazsi00 én nem tenném vissza. Max az appokat esetleg. Én Titaniumot használok, de nem ajánlott pl 4.2.2 visszapakolás 4.4.2 - re .
-
rayoliviero
veterán
-
f.lorand
senior tag
Sziasztok!
A leírás szerint szeretnék 10E-t frissíteni egy keleti készüléken. Az "upgrade start" gomb megnyomása után nem ugrik fel a következő ablak, hanem megnyitja az LG Mobile Support Tool szoftvert és azt mondja, hogy a telefonra már telepítették a szoftver legfrissebb verzióját.
Nem értem. Miért nem enged tovább?
köszi!
-
apaszka
veterán
Ez már ismerős nekem a CWM hez szokott szememnek!
És erre a telóra is jobb mint a TWRP?
Kicsit le vagyok maradva,de már flashelem is rá a TWRP re mert sokkal jobban szerettem!
Nekem jobban bejön,és azt a felhasználói felületet már nagyon régóta használom/használtam. Ez a csicsás nekem nem jön be,és csak az itteni csapat ajánlása miatt azt használtam!

-
Lecs@
addikt
Én is így gondoltam, de azt kihagytam, mert nem voltam biztos benne. Így mindenen végigmentem.

-
gusthy
veterán
-
resch13
tag
Sziasztok!
A kapott hozzaszolasok utan azert kicsit beparaztam, hogy mi van, ha tenyleg atvernek, stb, ugyhogy felvettem a kapcsolatot az LG-vel.
A valaszuk a nem letezo LTE-mre: (Felkovereztem a legfontosabbat.
)Hi Roland,
Thank you for your email regarding your G2,
I have had a read through your email and I am sorry that you are having issues with your mobile and 4G. I can advise you that the Three has informed us that 4G compatibility in your region will come with the upgrade of KitKat later this month. If you have any questions about that please let us know.
I hope my email has answered your query and assisted you today, I would really appreciate your feedback! Please help us to improve our customer service by completing the short survey after this email.
Thank you in advance!
Kind regards
Nick
LG Electronics UK Help desk -
rayoliviero
veterán
-
Lecs@
addikt
Az advancedben megtalálod a dalvikot pl.
-
gusthy
veterán
A Pro G2 rommal kapcsolatban ami a 4G-t illeti, amikor felraktam twrp-ről, akkor minden szép volt, csak nem ment a 4G.
Ezekután KDZ, és immár Philz recoveryvel telepítés, és már el is indult az LTE. -
rayoliviero
veterán
-
szala86
aktív tag
Ha TWRP-nk van fent, akkor az alól fel lehet tenni így is: VIDEÓ
És itt a fájl is hozzá: Philz Touch -
szala86
aktív tag
-
k5.20
senior tag
Akkor próbáld meg, hogy szoftver-módban csatlakoztatod a készüléket.
Nem kell semmit, sehova másolni, hagyd őket ott a kibontott mappában, ahogyan vannak.
Szerintem felül fogja írni a Philz a TWRP-t. -
Azharel
aktív tag
2 módszer között az a különbség ugye hogy a vbs file megcsinál kb mindent, míg a másiknál neked kell manuálisan. vbs scriptet én pl nem tudtam futtatni admin jogokkal (win8.1) ezért nem is működött a hosts átírása, manuálisan csináltam meg. ha meg már van fent lg update app akkor a programdatából kikell törölni és bemásolni amit letöltöttünk és ennyi. mind2 módszer jó, csak gondok lesznek belőle mert nem mindenkinek fog lefutni a vbs, aki meg manuálisan akarja majd átírni az nembiztos hogy tudfogja hogy előtte kell a wordpadot adminba indítani vagy kimásolni és máshol módosítani.
-
rayoliviero
veterán
-
k5.20
senior tag
Amit linkeltem, az egy custom-recovery telepítő, mely tartalmazza is az elérhetőeket.
Tehát a G2 minden fajtájára tud mindenféle recovery-t telepíteni.Készüléknek root-oltnak kell lennie.
USB-Debugging aktiválva.
Felcsatlakoztatva "Töltés" üzemmódban.Fájlt letöltöd, kibontod.
RunMe - t indítod és válaszolsz a kérdésekre.Szerintem rém egyszerű.
-
szala86
aktív tag
-
Mike81
senior tag
Én is így vagyok vele. Sokáig úgy voltam az LG-vel hogy maradjon a tv gyártásnál. De mikor eljött a telefon váltás ideje, és hozzá teszem, hogy előtte S2-öt használtam és S4-re hajtottam. De azért előtte megnyomkodtam ezt a gyönyörűséget is, és utána nem volt kérdés hogy melyiket vegyem.

Nem bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
22700 - 22601
76219 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- Samsung Galaxy A13 4g
- Samsung Galaxy S20 Ultra (SM-G988B) - 12/128GB, Black, Független
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS Rog Strix B760-F Gaming WIFI Alaplap!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming GTX 1050Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest