Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
- 

ikaros13 aktív tag Szia! Teljesen jogos észrevételek, holnap módosítani fogom a linkeket (igen, sajnos azóta lezárták a topic-ot, de szerencsére mindent, ill. majdnem mindent, feltöltöttem OneDrive-ra) és a leírást is pontosítom. 
 A képernyőképek beillesztése felmerült bennem is, csak eddig még nem foglalkoztam vele; de ígérem szánok rá időt! 3.3 dd if=/sdcard/aboot4.img of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/aboot - ezzel pedig másoljuk a módosított aboot.img-et a jelölt helyre.Értelemszerűen a letöltött aboot.img-et át kell nevezni aboot4.img-re 
 Itt, ha egyszer nem az SD kártyára másoltuk az custom aboot.img-t, tehát nem akadhat össze a biztonsági mentéssel amit viszont odamásolunk, akkor miért kell átnevezni? És miért a "/sdcard" a "helye" a custom fájlnak, ha azt írtad nem az SD-re kell felmásolni a módosított fájlt?Ezt azért írtam így, ami valóban megtévesztő, mert ez a kedves kis telefon a belső memóriára hol internal memory, hol SD_card néven hivatkozik, a külső mem.kártyára pedig External_SD-re... u.i.: bocsi, hogy csak most válaszoltam, de nem kaptam értesítést, hogy hsz érkezett a bejegyzéshez. 
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő