Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Erre van egy elgondolás a részemről.
Ha abból indulunk ki, bárki aki nagyot alkotott az eddigiek folyamán egy területen, az a legjobb tudásom szerint hátrányban volt más területeken (sok esetben valami betegsége volt, több esetben is mentális).Ami a felvetés lenne, az agyat egyszerű képzéssel nyilvánítsák egy FPGA-nak ami mondjuk egy algoritmus fut. Ami most normális azt jelenti, hogy adott bemenetek jelei alapján könnyen megmondhato a kimenetek állapota.
Igen ám de mi van ha ez az algoritmus ki van hegyezve, és sok mindent eldob, de valamiben minden más társánál gyorsabb.
Pl autisták között rengeteg ilyen van.
Ami a lényeg, attól hogy mi nem tudjuk mire van kihegyezve az adott algoritmus, attól még ott van. Csak mivel mi mint külső egyén, az alapján vizsgáljuk azt a dobozt amit mi normálisnak tartunk, lehet a büdös életben nem fogunk rájönni, mit is tudna az a szerencsétlen.Ennyi lenne a felvetés, nem leírni ezeket a neuralis halokat, hanem megtalálni a felhasználási területet.
SZVSZ ezt jelenti maga a kifejezés, és ezért gondolom, hogy biztos ezek az emberek jók valamiben, csak max nem az elfogadott keretek között kell keresni minden esetben.
Így jutottam el oda ahol vagyok.És igen ahogy írtam lehet olyan mértékű károsodás amivel semmire sem jut az egyén, de azt eleve így kell kezelni, hiszen írtam, ha minden működik csak másképp van behuzalozva, annak igen változatos megjelenése van.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Miért lett mindenki autista? Egy tudományos összefoglaló a témáról:Korábban (2021-03-21) írtam:Az egész egy TED Ed...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Titan Quest II - Később indul a korai hozzáférés
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Keresünk dokkolókat
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest